Tilføj produkter

1. Vælg fanen “Produkter” i panelet til venstre under din SumUp-profil.

2. Vælg “Tilføj produkt” i højre hjørne øverst på skærmen.

3. Tilføj produktoplysninger som f.eks. navn, pris og momsprocent. Læs mere nedenfor.

4. Klik på på “Gem” for at gemme produktet.

Hvis du vil redigere eller slette produkter senere, kan du nemt åbne dit produktafsnit igen og vælge det produkt, du vil ændre eller fjerne.

Importer flere produkter

Upload flere produkter til dit katalog på én gang ved hjælp af importfunktionen.

Tilpas produkter

Navngiv dine produkter, og upload op til 7 billeder (maks. 1500 x 1500 px) i PNG- eller JPG-format. Det første tilføjede billede vises som det primære billede i din Netbutik eller på fakturaer.

Opret produktkategorier for at organisere dine produkter. Produktkategorier fungerer også som filtre i din Netbutik.

Indtast en almindelig pris, og vælg en momssats, der skal gælde for varen som standard. Du kan tilpasse dine momssatser for at tilføje de nye, der skal anvendes.

Brug skifteknappen "På udsalg" for at markere produktet pris som reduceret, eller tilføj et stregkodenummer, hvis du har planer om at konfigurere en stregkodescanner til brug ved kassen.

Spor lagerbeholdninger ved hjælp af skifteknappen "Spor lagerbeholdning" og ved at indtaste det antal, der er på lager i øjeblikket. Indtast en SKU (Stock Keeping Unit) for at hjælpe med at spore lagerbeholdningen af produkter.

Aktiver "Sælg produkter online" for at gøre produkter tilgængelige for køb i din netbutik. Rediger, hvordan dit produkt vises i søgeresultaterne for at forbedre dets synlighed for potentielle kunder.

Indtast en forsendelsesvægt, som vil blive brugt til at beregne forsendelsesomkostninger for leverancer.

Opret produktvarianter

Hvis du sælger det samme produkt i flere størrelser eller med mindre variationer, kan du oprette produktvarianter, så de alle kan administreres på ét sted.