1. Klik på profilsymbolet i øverste højre hjørne under din SumUp-profil.

2. Vælg "Login og sikkerhed".

3. Klik på "Opdater" ud for adgangskodeindstillingen i afsnittet med logonoplysninger.

4. Indtast din nuværende adgangskode, og indtast en ny stærk adgangskode to gange i de to felter.

5. Klik på "Skift adgangskode" for at bekræfte ændringen.

Glemt din adgangskode?

Vælg "Glemt din adgangskode", så sender vi et link via e-mail, som du kan bruge til at nulstille din adgangskode. Hvis du ikke modtager e-mailen, bedes du kontrollere og opdatere din registrerede e-mailadresse.