1. På din SumUp-profil klikker du på profilsymbolet øverst til høyre

2. Velg «Innlogging og sikkerhet».

3. Klikk på «Oppdater» ved siden av passordalternativet i påloggingsinformasjonsdelen.

4. Skriv inn ditt nåværende passord og skriv inn et nytt sterkt passord to ganger i de to følgende boksene.

5. Klikk på «Endre passord» for å bekrefte endringen.

Glemt passordet?

Velg «Glemt passordet ditt», så sender vi deg en lenke på e-post for å tilbakestille passordet ditt. Hvis e-posten ikke kommer, sjekk og oppdater den din registrerte e-post.