Samlede omkostninger

3G kortlæseren fås kun som en del af et bundle med 3G printeren for 999 kr., inklusive levering men eksklusive moms.

Der er ingen abonnementsafgifter for at bruge din kortlæser, kun et gebyr pr. transaktion.

Accepterede kort og betalingsmetoder

Visa
Visa Electron
V Pay
Mastercard
Maestro
American Express
Discover
China Union Pay
JCB
Google Pay
Apple Pay
Samsung Pay

Internetforbindelse

Opret forbindelse til internettet enten via wi-fi eller via mobilnetværk med SumUp 3G kortlæserens indbyggede SIM-kort med gratis ubegrænsede data.

Kvitteringer

Du kan sende kundekvitteringer via e-mail eller SMS ved hjælp af SumUp 3G kortlæseren.

Refunderinger

Du kan let udstede en refundering direkte fra SumUp 3G kortlæseren.

Drikkepenge

Aktiver drikkepenge, så dine kunder kan vise deres anerkendelse for et stykke veludført arbejde.

Medarbejderprofiler

Du kan oprette flere underprofiler, så dine medarbejdere kan bruge din kortlæser.

Batteri

Oplad din kortlæser med det USB type C-kabel, der følger med, ved at forbinde det til din computer eller en anden strømkilde. Et fuldt opladet batteri holder til over 50 transaktioner.