Foretag et salg med Produkter

1. Når skifteknappen "Vis produkter ved kassen" er aktiveret, og produkterne er tilføjet, skal du gå til fanen "Kasse" i appen.

2. Scroll gennem dine produkter og kategorier, eller brug søgefunktionen til at finde og vælge de relevante produkter.

3. Tryk på produktet, og vælg den rette variant, hvis det er relevant.

4. Når du har alt, hvad du skal bruge, trykker du på den store blå “Betal”-knap nederst på skærmen.

5. Vælg din betalingsmetode, og følg vejledningen på skærmen.

Du kan også manuelt indtaste værdier ved at trykke på tastatursymbolet ved siden af knappen “Betal”.

Bemærk:

Har du ikke tilføjet dine produkter endnu? Se vores guide til, hvordan du tilføjer og organiserer produkter i Produkt-afsnittet i SumUp Appen.

Rediger produkter i kurven

Når du vælger et produkt, viser kurven produktets navn(e), antal og pris. Du kan til enhver tid se din kurv ved at trykke på knappen med indkøbskurven ved siden af knappen "Betal".

For at ændre antallet af et produkt i din kurv skal du trykke på det. En dialogboks dukker op med et plus og et minus. Tryk på plus for at tilføje flere og minus for at fjerne produkterne et efter et. Hvis du vil starte forfra, skal du bare trykke på "RYD KURVEN" for at fjerne alle produkter fra din kurv.