Vi har sammensat enliste over kompatible smartphones og tablets, så du kan tjekke, om din enhed er kompatibel. Bemærk, at dette ikke er en udtømmende liste, og du kan også tjekke, om din enhed opfylder de krævede specifikationer.

Lavt batteriniveau kan forårsage tilslutningsproblemer, og derfor anbefaler vi, at du oplader din læser. Du kan finde flere oplysninger i SumUp Air: Manual.

Trin til fejlfinding

Hvis du oplever problemer med din kortlæser, kan du prøve disse trin for at forsøge at løse problemet.

Trin 1: Nulstil kortlæseren

Følg disse trin for at nulstille Bluetooth-chippen i din læser:

1. Sluk Bluetooth på din telefon eller tablet.

2. Luk SumUp Appen på din enhed.

3. Sørg for, at din kortlæser ikke er i gang med at oplade.

4. Sluk for din læser.

5. Hold nu tænd/sluk-knappen på din kortlæser nede, indtil "Release for BT" vises på skærmen.

6. Slip tænd/sluk-knappen, når du hører et bip.

Nu er Bluetooth-chippen i din kortlæser nulstillet. Vent på endnu et bip, inden du tilslutter læseren til din telefon igen.

Trin 2: Tilslut kortlæseren igen

Tilslut SumUp Air for at kunne modtage kortbetalinger igen:

1. Tænd for Bluetooth på din telefon eller tablet.

2. Åbn SumUp Appen, og tryk på profilsymbolet i øverste hjørne af skærmen.

3. Gå til “Betalingsmetoder”, og tryk på “SumUp Air”.

4. Sørg for, at de sidste 3 cifre, der vises på skærmen, svarer til de sidste 3 cifre i kortlæserens serienummer.

5. Bekræft parringsanmodningen på din smartphone eller tablet ved at trykke på "Tilslut". Du skal muligvis bekræfte forbindelsen ved at trykke på det grønne flueben på kortlæseren.

Genstart din smartphone eller tablet, hvis du stadig oplever tilslutningsproblemer. Prøv at modtage en kortbetaling, når du er logget ind i SumUp Appen igen, for at se, om din kortlæser opretter forbindelse til din enhed.

Kontakt vores Support Team, hvis du fortsat har problemer.