Udbetalings-tidslinje

Vi behandler dine transaktioner og overfører derefter midlerne minus vores transaktionsgebyr til din bankkonto. Afhængigt af din banks afregningsprocedurer tager det omkring 3-5 hverdage fra transaktionsdatoen til den dag, hvor midlerne kan ses på din bankkonto.

Lokale kort: 3-5 hverdage

American Express og internationale kort: Det kan tage 2-3 ekstra hverdage

Du kan også nemt spore dine udbetalinger på din SumUp-profil og din SumUp App. Sørg også for at tjekke vores guide om, hvordan helligdage kan påvirke din udbetalingstidslinje .

Udbetalingsindstillinger

Som standard er dine udbetalinger indstillet til at ske dagligt. Hvis du ikke ønsker at modtage daglige udbetalinger, kan du skifte til ugentligt eller månedligt.

Alle hverdage, undtagen weekender og helligdage

Planlagt til hver tirsdag, undtagen helligdage.

Planlagt til den tredje hverdag i den følgende måned.

Sådan ændres min udbetalingsfrekvens

1. Klik på profilsymbolet i øverste højre hjørne under din SumUp-profil.

2. Vælg "Indstillinger".

3. Vælg din foretrukne udbetalingsfrekvens.

Du kan når som helst ændre dine udbetalingsindstillinger. Dette vil kun påvirke udbetalingsfrekvensen for dit fremtidige salg. Dit tidligere salg vil blive deponeret i henhold til din tidligere udbetalingsplan.

Bemærk:

Du kan til enhver tid ændre din bankkonto.