Hvad skal jeg gøre, hvis jeg mister min kortlæser, eller den bliver stjålet?

Kontakt vores Support Team, hvis du mister din kortlæser, eller den bliver stjålet. De kan blokere kortlæseren og det medfølgende SIM-kort for at forhindre enhver mulighed for svigagtig brug.

Alle data på din 3G kortlæser er beskyttet med en adgangskode via din profil, så det er vigtigt ikke at dele din adgangskode med nogen.

Beskyttelse af data

Kort sagt udgør ingen af de oplysninger, der er gemt på din 3G kortlæser, en høj risiko. Men hvis nogen har adgang til din profil, kan de muligvis se oplysninger, som f.eks.:

• Forhandler-ID

• Virksomhedsnavn og -adresse

• Din salgshistorik, herunder hvor transaktionerne fandt sted

Hvis du har sendt en kvittering til dig selv ved hjælp af din kortlæser, er det også muligt, at visse kortholderoplysninger kan være synlige, f.eks .:

• Kortholders navn

• Udløbsdato

• Kortudsteder

• De sidste 4 cifre i kortnummeret

Det er ikke flere oplysninger, end hvad der normalt står på en standardkvittering, og ikke nok til at udføre svigagtige aktiviteter. Alle andre følsomme oplysninger krypterer enheden straks under transaktioner for at beskytte dig.

Udskiftning af en kortlæser

Du kan købe en ny kortlæser i vores butik, som du har adgang til via din SumUp-profil. Sørg for at gemme en kopi af din faktura, så du kan sende den til dit forsikringsselskab.