Sådan opretter du forbindelse til Wi-Fi

1. Vælg dit foretrukne sprog.

2. Du vil nu blive spurgt, om du vil oprette forbindelse til WiFi. Vælg “ja” ved at klikke på det grønne flueben på læseren.

3. Kortlæseren scanner nu efter WiFi-netværk.

4. Vælg dit foretrukne netværk ved hjælp af pil op og ned på læseren.

5. Bekræft, hvilket netværk du vil oprette forbindelse til ved at klikke på det grønne flueben.

6. Indtast WiFi-adgangskoden, og tryk på “OK” for at bekræfte.

Din enhed vil nu oprette forbindelse til det valgte netværk. Du kan nu logge på din kortlæser.

Bemærk

Hvis du bruger en ældre version af vores 3G kortlæser, har du ikke mulighed for at oprette forbindelse via Wi-Fi. Når du tænder din enhed, opretter din læser automatisk forbindelse til et lokalt netværk, og du kan begynde at foretage transaktioner.

Opret forbindelse til et mobilnetværk

Det indbyggede SIM-kort sørger for, at kortlæseren har ubegrænsede gratis data ved at oprette forbindelse til den bedste tilgængelige netværksudbyder – på den måde undgås ekstra omkostninger.

Det er yderst vigtigt, at du ikke udskifter eller manipulerer det medfølgende SIM-kort. Det kan forhindre, at enheden fungerer korrekt.

1. Tænd din 3G-kortlæser.

2. Vælg dit foretrukne sprog.

3. Du vil nu blive spurgt, om du vil oprette forbindelse til WiFi, vælg “ikke nu” ved at klikke på pil ned og derefter det grønne flueben på læseren.

Din enhed vil nu oprette forbindelse til det stærkeste tilgængelige netværk.

Problemer med SIM-kort

Hvis din enhed har problemer med at oprette en forbindelse og viser meddelelsen "Forbindelsesfejl", kan du prøve følgende tricks:

• Genstart enheden. Sluk for enheden ved at holde tænd/sluk-knappen nede i 4 sekunder eller indtil de 4 grønne LED'er slukker. Vent endnu et par sekunder, og tænd derefter enheden igen.

• Flyt din enhed. Det er bedst at være i et åbent område eller tæt ved et vindue for at få forbindelse.