Sådan modtager du betalinger med 3G kortlæseren

1. Tænd din 3G kortlæser. Du bliver automatisk logget ind, hvis du har indtastet dine oplysninger under indstillingen af 3G kortlæseren.

2. Indtast transaktionsbeløbet (min. 8,00 DKK), og tryk derefter på det grønne flueben.

• Du kan tilføje en salgsbeskrivelse, så du let kan finde betalingen i dine rapporter.

• Du kan også aktivere drikkepenge.

3. Når “Hold kortet over symbol” vises på skærmen, kan din kunde betale ved at:

4. Hvis kunden bliver bedt om det, skal de godkende betalingen ved at indtaste deres PIN-kode eller ved at underskrive på skærmen. Derefter skal de ganske enkelt trykke på det grønne flueben for at bekræfte.

Derefter ser du beskeden "Send kvittering". Du kan nu vælge at udstede en kvittering med din 3G-kortlæser, herunder udskrive kvitteringer ved hjælp af 3G-printeren.