Sådan indstiller du din 3G kortlæser

1. Sørg for, at du har afsluttet din registrering.

2. Tænd enheden ved at trykke på tænd / sluk-knappen.

3. Vælg dit foretrukne sprog.

4. Vælg Wi-Fi eller mobilforbindelse. Hvis du vil bruge Wi-Fi, skal du søge efter dit netværk og oprette forbindelse til det ved at indtaste din Wi-Fi-adgangskode.

5. Indtast den e-mailadresse og adgangskode, der er tilknyttet din SumUp-profil. Bemærk: Du kan også bruge knapperne på enheden til at indtaste tal, hvis du har brug for det.

Du er nu klar til at modtage kortbetalinger med din 3G kortlæser.

I vores SumUp 3G: Manual kan du finde yderligere vejledning til, hvordan du aktiverer drikkepenge, ændrer momsprocenten eller løser problemer med forbindelsen.