Aktiver SCA for dit SumUp Card

1. Log ind på SumUp Appen på den telefon, du vil bruge til at godkende betalinger, og kontrollér, at appen er opdateret.

2. Vælg “Konto” på startskærmen.

3. Tryk på ikonet for indstillinger i øverste hjørne, og vælg derefter “Kontosikkerhed”.

4. Slå Stærk kundeautentifikation til ved at trykke på knappen.

5. Du modtager en SMS med en unik verifikationskode – indtast koden i afsnittet “Telefonverificering” i appen, og tryk på “Bekræft”.

Hvis din transaktion stadig mislykkedes, når SCA er aktiveret, kan du tjekke almindelige årsager til mislykkede transaktioner. Alternativt kan du overveje at kontakte indehaveren af netbutikken eller bruge en anden betalingsmetode.

Bemærk:

Disse sikkerhedsforanstaltninger blev gjort obligatoriske for onlinebetalinger fra marts 2021.

Indstil biometrisk godkendelse og notifikationer

For at gøre funktionen Stærk kundeautentificering hurtigere og mere sikker kan du aktivere godkendelse med dit fingeraftryk eller ansigts-ID. For at gøre dette skal du trykke på knappen “Touch ID” i sektionen “Kortsikkerhed”.