Pankkitietojen muuttaminen

1. Napsauta SumUp-profiilisi oikeassa yläkulmassa olevaa profiilisymbolia.

2. Valitse ”Profiilin tiedot”.

3. Valitse ”Pankkitiedot” ja sitten ”Vaihda pankkitilisi”.

4. Syötä yhteensopivan pankkitilin tiedot ja jatka.

5. Lähetämme vahvistuskoodin rekisteröityyn puhelinnumeroosi. Syötä tämä koodi ja vahvista muutos.

Saat automaattisen vahvistuksen muutoksesta. Tilityksesi siirretään nyt oletusarvoisesti tälle pankkitilille.

Vahvistuskoodi puuttuu

Tarkista ja tarvittaessa muuta yhteystietojesi puhelinnumeroa, jos vahvistuskoodi ei saavu perille.

Tilinhaltijan päivittäminen

Lähetä meille sähköpostitse pyyntö rekisteröidyn pankkitilisi tilinhaltijan vaihtamisesta ja kopio tiliotteesta viimeisen 6 kuukauden ajalta. Tiliotteessa tulee näkyä seuraavat tiedot:

• Tilinhaltijan nimi

• Tilinumero ja lajittelukoodi

• Pankin nimi tai logo

• Tiliotteen muodostuspäivä

Tilinhaltijan ja profiilin omistajan on vastattava toisiaan

Yksityisten elinkeinonharjoittajien tapauksessa SumUp-profiiliisi liitetyn pankkitilin nimen on vastattava profiilin omistajan nimeä tai yrityksesi nimeä.