SumUp Cardin estäminen

1. Valitse SumUp-profiilisi vasemmanpuoleisesta valikosta ”Yritystili”-välilehti.

2. Napsauta ”Kortti” ja vaihda sitten ”Jäädytä kortti” ‑vaihtopainike aktiiviseen asentoon.

3. Vahvista napsauttamalla ”Jäädytä kortti”.

Lisäksi voit vaihtaa PIN-koodisi milloin tahansa korttisi turvaamiseksi.

Kadotitko korttisi?

Voit myös peruuttaa ja uusia SumUp Cardisi, jos se on kadonnut tai vaurioitunut peruuttamattomasti.

SumUp Cardin eston poistaminen

1. Valitse SumUp-profiilisi vasemmanpuoleisesta valikosta ”Yritystili”-välilehti.

2. Napsauta ”Kortti” ja vaihda sitten ”Jäädytä kortti” ‑vaihtopainike ei-aktiiviseen asentoon.