Tilitystavan muuttaminen

Voit lähettää rahasi joko SumUp-yritystilillesi tai suoraan pankkitilillesi.

1. Napsauta SumUp-profiilisi oikeassa yläkulmassa olevaa profiilisymbolia.

2. Valitse ”Asetukset” ja sitten jompikumpi seuraavista:

• ”Suoraan pankkitilille”: saat rahasi pankkitilillesi 2–3 arkipäivässä

• ”SumUp-yritystili”: saat tilityksesi seuraavana päivänä yritystilillesi

3. Näkyviin tulee ponnahdusikkuna. Vahvista muutos valitsemalla ”Jatka”.

Voit muuttaa tilitysasetuksia myös Yritystili-osiossa valitsemalla ensin ”Tili“ ja napsauttamalla sitten ”Myyntien tilitykset” -laatikossa olevaa painiketta.

Voit milloin tahansa muuttaa pankkitietojasi ja sen pankkitilin tiedot, jolle tilityksesi maksetaan.

Tilitystiheyden muuttaminen

Voit muuttaa suoraan pankkitilille lähetettävien tilitystesi tiheyttä. Yritystilille lähetettävät tilitykset saapuvat aina seuraavana päivänä.

1. Napsauta SumUp-profiilisi oikeassa yläkulmassa olevaa profiilisymbolia.

2. Valitse ”Asetukset” ja sitten haluamasi tilitystiheys:

• Päivittäin – tilitykset joka päivä paitsi arkipyhinä ja viikonloppuisin

• Viikoittain – tilitykset tiistaisin

• Kuukausittain – tilitykset joka kuukauden 3. arkipäivänä

Asetusten muuttaminen vaikuttaa ainoastaan tuleviin tilityksiin

Asetusten muuttaminen vaikuttaa ainoastaan tulevien myyntiesi tilityksiin. Jo vastaanottamasi maksut tilitetään niiden asetusten mukaisesti, jotka olivat voimassa maksun hyväksymishetkellä.