30 dages fuld tilfredshedsgaranti

Du kan teste din Air kortlæser uden risiko. Hvis du ikke er tilfreds med produktet kan du sende det tilbage op til 30 dage efter købet. Derefter udbetaler vi dig købsprisen til din konto inden for 14 dage.

Send os venligst en mail (support@sumup.dk) angående returneringen, hvis du ønsker at gøre brug af din returret.

Vigtigt

Vær venligst opmærksom på, at kortlæseren skal være os i hænde inden for 30 dage for at din tilfredshedsgaranti gør sig gældende.