30-dages pengene-tilbage-garanti

Du kan teste vores kortlæser uden risiko. Hvis du ikke er tilfreds, kan du returnere enheden inden for 30 dage efter leveringen. Vi sender dig derefter en refundering af indkøbsprisen inden for to uger til din registrerede bankkonto.
Send os en e-mail omkring returneringen, hvis du ønsker at gøre brug af 30-dages pengene-tilbage-garantien.

Skriv kortlæserens serienummer og dit trackingnummer ned for at sikre, at du får en refundering.

Bemærk

Vær opmærksom på, at kortlæseren skal ankomme på vores kontor inden for 30 dage, hvis du vil udnytte 30-dages pengene-tilbage-garantien.