30 dages pengene-tilbage garanti

Du kan teste alle vores kortlæsere uden risiko. Hvis du ikke er tilfreds, kan du returnere enheden inden for 30 dage efter levering. Vi sender dig derefter en refundering af indkøbsprisen til den samme bankkonto, du anvendte, inden for tre uger.

Sådan gør du:

• Kontakt vores Support Team, hvis du vil bruge din 30-dages pengene-tilbage garanti. De står klar til at hjælpe.
  • Skriv serienummeret på kortlæseren og dit trackingnummer ned for at sikre, at du får en refundering.

Bemærk

Vær opmærksom på, at kortlæseren skal sendes til vores kontor inden for 30 dage for at modtage din refundering.