Ikke sikker på, hvilken kortlæser du har brug for? Det kan vi hjælpe med. Her er en vejledning til vores kortlæsere.

Air kortlæser

SumUp Air kortlæseren er den perfekte forretningspartner, og den arbejder sammen med SumUp Appen på din smartphone eller tablet. Her er nogle fakta:

• Forbinder via Bluetooth
    • Accepterer betaling med chip og kontaktløs betaling (NFC) samt Apple Pay og Google Pay
    • Transaktioner autoriseres af kunden via PIN på selve kortlæseren eller via underskrift i vores SumUp App
    • Oplades via et micro-USB-kabel forbundet til din computer, en anden strømkilde eller SumUp ladestationen
    • Batteriet holder til op til 500 transaktioner.
    • Accepterede kort: Visa, VPay, Mastercard, Maestro, American Express, Diners Club, Discover, Union Pay

3G kortlæser

SumUp 3G kortlæseren er SumUps nyeste opfindelse. Det er en separat enhed, der fungerer uden en ekstra smartphone eller tablet. Her er nogle fakta:

• Forbinder til 3G-netværk via et indbygget data-SIM-kort (uden ekstra omkostninger)
    • Accepterer betaling med chip og magnetstribe, kontaktløs betaling (NFC) samt Apple Pay og Google Pay
    • Transaktioner autoriseres af kunden via PIN eller via underskrift på selve kortlæseren
    • Oplades via USB-C-kabel, når den er forbundet til din computer eller en anden strømkilde
    • Batteriet holder til op til 50 transaktioner
    • Accepterede kort: Visa, VPay, Mastercard, Maestro og American Express

Generel brug af SumUp Kortlæsere

• Vi kan kun garantere din kortlæsers fulde funktionalitet ved temperaturer imellem -10°C og +45°C. Af samme grund anbefaler vi, at kortlæseren ikke efterlades i din bil om sommeren eller om vinteren i længere tid.
    • Selvom du ikke bruger kortlæseren, anbefaler vi, at den oplades en gang om måneden.
    • Kortlæseren er designet med sikkerhedssensorer, som beskytter den imod manipulation. Derfor bør du altid håndtere din kortlæser med omhu. Undgå at være voldsom, når du bruger enheden, eller udsætte den for stød (f.eks. ved at tabe den på jorden eller skubbe den over bordet) for at forhindre, at den automatiske sikkerhedslås aktiveres. Når den er udløst, er kortlæseren låst permanent og kan ikke bruges.
    • Sørg altid for, at du ikke bruger kortlæseren på metalliske eller magnetiske overflader. Enheden har en sikkerhedsfunktion, der forhindrer uautoriseret læsning af magnetstriber på kredit- og betalingskort. Hvis korlæseren placeres på eller i nærheden af en metallisk overflade, kan det resultere i, at betalingen automatisk afvises.