Air kortlæser

SumUp Air er vores seneste kortlæser og den perfekte partner til din forretning. Her er nogle facts:

• Forbind via Bluetooth
  • Modtag chip og kontaktløs betaling (NFC)
  • Transaktioner godkendes af kunden via PIN på kortlæseren eller ved hjælp af signatur i vores SumUp app
  • Oplades med USB-kabel, der forbindes til din computer, en anden strømkilde eller SumUps Cradle
  • Batteriet kan holde op til 500 transaktioner
  • Modtagne kort: Mastercard, Maestro, V PAY, VISA, American Express

Generel brug af kortlæser

• Vi kan kun garantere fuld funktionalitet ved temperaturer mellem -10°C to +45°. Derfor anbefaler vi ikke, at du om sommeren og vinteren lader kortlæseren ligge i din bil i længere perioder.
  • Selv hvis du ikke bruger kortlæseren anbefaler vi, at du oplader den hver måned.
  • Kortlæseren er designet med sikkerhedssensorer for at sikre den mod alskens manipulation. Af denne årsag bør du altid betjene din kortlæser omhyggeligt. Undgå voldsomheder og sørg for, at den ikke får slag (fx ved at tabe den på gulvet) for at undgå at den automatiske sikkerhedslås aktiveres. Hvis først denne aktiveres, låses kortlæseren permanent og kan ikke bruges.
  • Undgå at bruge kortlæseren på metal eller magnetiske overflader. Enheden har en sikkerhedsordning, der forhindrer ikke-godkendte læsninger af magnetkortstriben på kredit- og debitkort. Når kortlæseren er placeret på/nær ved en metaloverflade kan det resultere i, at betalingen automatisk afvises.