Den nemmeste måde for kunden at holde styr på deres betalinger er gennem kvitteringer. Med SumUp kan du enten sende en kvittering via SMS eller e-mail, eller udskrive en fysisk version til din kunde.

At sende kvitteringer reducerer også risikoen for en tilbageførsel for dig. Klik her for mere information om tilbageførsler.

Image_uploaded_from_iOS__5_.jpgSend kvitteringer

Efter en vellykket transaktion, vil du få mulighed for at sende en kvittering via e-mail eller SMS. Skærmbilledet til venstre popper op automatisk. Bare tilføj e-mail adressen eller mobiltelefon-nummeret for din kunde og tryk på knappen "Send kvittering".

Gensend kvitteringer

Du kan nemt sende en kvittering med SumUp Appen på et senere tidspunkt. Bare følg disse enkle trin:

1. Log ind på SumUp Appen på din smartphone/tablet.

2. For iOS: Tryk på symbolet for salgshistorik (andet symbol fra venstre).
    For Android: Tryk på menusymbolet øverst til venstre og gå til "Salgshistorik".

3. Gennemse din salgs-historik og find transaktionen du ønsker at sende en kvittering for.

4. Klik på den transaktion du gerne vil sende en kvittering for.

5. Klik på de 3 prikker til højre for transaktions-feltet og vælg "Send kvittering".

6. Du kan nu indtaste en e-mail adresse eller telefon nummer. Tryk på "Send kvittering" og din kunde vil modtage kvitteringen.

Android App

Receipts_Sales_History.jpg Receipts_Infobox.jpg Receipts_3_dots.jpg Receipts_Resend.jpg

iOS App

Udskriv kvitteringer

Du kan også give dine kunder en udskrevet kvittering. Vi understøtter i øjeblikket følgende printere:

• Mobile Bluetooth Printer Bixolon SPP-R210iK / BEGE
  • Mobil Bluetooth Printer Bixolon SPP-R200lliK/BEGE
  • Mobil Bluetooth Printer Star Micronics SM-L200

I SumUp Appen kan du finde udskrivningsindstillinger ved at trykke på Indstillings-symbolet (iOS) nederst til højre eller menusymbolet (Android)  øverst til venstre. Vælg derefter "Udskrivning".

Når du har tilsluttet printeren til din telefon/tablet, vil du finde nogle ekstra funktioner såsom udskrivning af ekstra kvittering til dig selv, eller forbind en kompatibel pengeskuffe til printeren.

Vil du vide mere om brugen af printere med SumUp? Klik her.