Den nemmeste måde for kunden at holde styr på deres betalinger er ved hjælp af kvitteringer. Med SumUp kan du enten sende en kvittering via SMS eller e-mail, eller udskrive en fysisk version til din kunde.

Afsendelse af kvitteringer reducerer også chancen for en tilbageførsel for dig. For mere information om tilbageførsler, klik her .

I denne artikel:

• Send kvitteringer
  • Gensend kvitteringer
  • Udskriv kvitteringer

Send kvitteringer

Efter en vellykket transaktion vil du få mulighed for at sende en kvittering via e-mail eller SMS. Skærmbilledet til venstre popper op automatisk. Bare tilføj din kundes e-mailadresse eller mobiltelefonnummer, og tryk på knappen "Send kvittering".

Gensend kvitteringer

Du kan nemt sende en kvittering med SumUp Appen på et senere tidspunkt. Bare følg disse enkle trin:

1. Log ind på SumUp Appen på din smartphone/tablet.

2. Tryk på symbolet for SalgshistorikDefault.png.
  3. Gennemse din salgs-historik og find transaktionen du ønsker at sende en kvittering for.

4. Klik på den transaktion du gerne vil sende en kvittering for.

5. Klik på de 3 prikker til højre for transaktions-feltet og vælg "Send kvittering".

6. Du kan nu indtaste en e-mailadresse eller et telefonnummer. Tryk på "Send kvittering" – så vil din kunde modtage kvitteringen.

Udskriv kvitteringer

Du kan også give dine kunder en udskrevet kvittering. Vi understøtter i øjeblikket følgende printere:

• Mobile Bluetooth Printer Bixolon SPP-R210iK / BEGE
  • Mobil Bluetooth Printer Bixolon SPP-R200lliK/BEGE
  • Mobil Bluetooth Printer Star Micronics SM-L200

I SumUp Appen kan du finde udskrivningsindstillinger ved at trykke på symbolet for Indstillinger Default.png. Vælg derefter "Udskrivning".

Når du har tilsluttet printeren til din telefon/tablet, vil du finde nogle ekstra funktioner, så du f.eks. kan udskrive en ekstra kvittering til dig selv eller forbinde en kompatibel pengeskuffe til printeren.

Vil du vide mere om brug af printere med SumUp? Klik her.