Den nemmeste måden for dine kunder at holde styr på deres betalinger er gennem kvitteringer. Med SumUp kan du enten sende en kvittering via SMS eller e-mail, eller udskrive en fysisk version for dine kunder.

Send kvitteringer

Efter en vellykket transaktion, skal du ha muligheden for at sende en kvittering via e-mail og SMS. Skærmbilledet nedunder vises automatisk. Bare tilføj din kundes e-mailaddresse eller mobilnummer, og tryk "Send kvittering".

Gensend kvitteringer

Du kan nemt sende en kvittering med SumUp-appen på et senere tidspunkt.

Følg disse enkle trin:

1. Log ind i på SumUp-appen på din smartphone eller tablet

2. Klik "Konto" (iOS) eller klik på menu-symbolet (Android) og vælg "Salgshistorik"

3. Se igennem din salgshistorik og find den transaktion, du gerne vil sende en kvittering for.

4. Klik på den transaktionen du vil sende en kvittering for.

5. Klik på de tre prikker i højre hjørne af transaktionsfeltet og vælg "Send kvittering"

6. Du kan nu indtaste en e-mailaddresse eller et telefonnummer. Klik "Send kvittering", og din kunde vil modtage kvitteringen.

Udskriv kvitteringer

Du kan også tilbyde dine kunder udskrevne kvitteringer. Vi understøtter for øjeblikket disse printere:

- Network Printer Star Micronics TSP100 (LAN)

- Network Printer Star Micronics TSP143 (LAN)

- Network Printer Star Micronics TSP650 (LAN)

- Network Printer Star Micronics TSP650ii (Bluetooth, ikke USB-versionen!)

- Mobile Bluetooth Printer Bixolon SPP-R200lliK/BEGE

- Mobile Bluetooth Printer Star Micronics SM-L200

Du finder "Printer" under "Konto" (iOS) eller "Menu" (Android) i SumUp-appen.

Når du har tilsluttet printeren til din smartphone / tablet, kan du blandt andet udskrive en kvittering til dig selv, eller tilslutte et kompatibelt kasseapparat til printeren.