Den nemmeste måde for kunden at holde styr på deres betalinger er gennem kvitteringer. Med SumUp kan du enten sende en kvittering via SMS eller e-mail, eller udskrive en fysisk version til din kunde.

At sende kvitteringer reducerer også risikoen for en tilbageførsel for dig. Klik her for mere information om tilbageførsler.

I denne artikel:

Send kvitteringer

Efter en vellykket transaktion, vil du få mulighed for at sende en kvittering via e-mail eller SMS. Skærmbilledet nedenfor vil komme op automatisk. Bare tilføj e-mail adressen eller mobiltelefon-nummeret for din kunde og tryk på knappen "Send kvittering".

Gensend kvitteringer

Du kan nemt sende en kvittering med SumUp Appen på et senere tidspunkt. Bare følg disse enkle trin:

1. Log ind på SumUp Appen på din smartphone/tablet.

2. Gå ind på området "Konto" (iOS) eller klik på menu symbolet (Android) og vælg indstillingen "Salgshistorik".

3. Gennemse din salgs-historik og find transaktionen du ønsker at sende en kvittering for.

4. Klik på den transaktion du gerne vil sende en kvittering for.

5. Klik på de 3 prikker til højre for transaktions-feltet og vælg "Send kvittering".

6. Du kan nu indtaste en e-mail adresse eller telefon nummer. Tryk på "Send kvittering" og din kunde vil modtage kvitteringen.

Receipts_Sales_History.jpg  Receipts_Infobox.jpg  Receipts_3_dots.jpg

Udskriv kvitteringer

Du kan også give dine kunder en udskrevet kvittering. Vi understøtter i øjeblikket følgende printere:

• Netværksprinter Star Micronics TSP100 (LAN)
  • Netværksprinter Star Micronics TSP143 (LAN)
  • Netværksprinter Star Micronics TSP650 (LAN)
  • Netværksprinter Star Micronics TSP650ii (Bluetooth, ikke USB versionen!)
  • Mobil Bluetooth Printer Bixolon SPP-R200lliK/BEGE
  • Mobil Bluetooth Printer Star Micronics SM-L200

Du finder indstillingen "Printer" under "Konto" (iOS) eller "Menu" (Android) fanen i SumUp Appen.

Når du har tilsluttet printeren til din telefon/tablet, vil du finde nogle ekstra funktioner såsom udskrivning af ekstra kvittering til dig selv, eller forbind en kompatibel pengeskuffe til printeren.

Vil du vide mere om brugen af printere med SumUp? Klik her.