Du kan holde styr på dine kontantbetalinger med vores SumUp App så alle dine salg er på ét sted. SumUp Appen gør det også muligt at sende kvitteringer til dine kunder for kontantbetalinger.
Og selvfølgelig betaler du ikke gebyrer for kontantbetalinger.

Her er en trinvis vejledning til, hvordan man kan tage kontantbetalinger med SumUp Appen:

1. Åbn SumUp Appen på din smartphone og log ind med den e-mail adresse og adgangskode, som du er registreret med.

2. For at modtage kontantbetalinger skal du trykke på fanen "Konto" (iOS) eller menu symbolet (Android) i øverste venstre hjørne og gå til "Betalingsmetoder".

3. Aktiver "kontantbetaling" knappen og gå tilbage til din startskærm.

Image_uploaded_from_iOS.jpg  Image_uploaded_from_iOS__1_.jpg  Image_uploaded_from_iOS__2_.jpg

4. Indtast et beløb, som du normalt ville gøre ved en betaling. Når du trykker på "Betal" åbner en ny skærm, som lader dig vælge en betalingsmetode. Klik på "Kontant".

5. SumUp Appen vil nu vise dig det nøjagtige beløb der skal betales, og du behøver kun at indtaste det beløb du har fået i kontanter. Appen vil automatisk vise dig, hvor mange byttepenge du skal give tilbage.

Image_uploaded_from_iOS__3_.jpg  Image_uploaded_from_iOS__4_.jpg

6. Tryk enter og du er færdig! Du har nu mulighed for at sende en kvittering til kunden via SMS eller e-mail. Hvis du ønsker at give din kunde en fysisk kvittering kan du også udskrive en, med en af vores kompatible printere. For mere information besøg denne artikel.