Registrer kontantbetalinger

1. Tryk på "Kasse" nederst på skærmen i SumUp App.

2. Tryk på "Beløb" for at indtaste et beløb (min. 8,00 kr.) eller "Produkter" for at sælge et produkt fra dit  produktkatalog.

3. Tryk på "Betal", og vælg "Kontant".

4. Du kan også tilføje en rabat eller bede kunderne om at tilføje drikkepenge.

5. Indtast den kontantværdi, som kunden har betalt.Appen fortæller dig, hvor mange byttepenge du skal udbetale, og hvis det er tilsluttet, åbnes kasseapparatet.

6. Tryk på "Betal" igen for at bekræfte transaktionen.

Kontantbetalinger er gratis

Der er naturligvis ingen gebyrer, når det drejer sig om at tage imod kontantbetalinger.

Udsted en kvittering

1. På skærmen for vellykket transaktion kan du vælge, om du vil sende kvitteringen som e-mail eller SMS.

2. Indtast kundens kontaktoplysninger, og bekræft, at du vil sende kvitteringen.

Kvitteringer er værdifuldt bevismateriale, der beskytter imod tilbageførsler, så sørg for at udlevere dem, når det er muligt. Du kan til enhver tid udstede kvitteringer for tidligere salg.

Hvordan fungerer refunderinger?

Find ud af, hvordan du udbetaler en refundering, hvis kunden ønsker at få pengene tilbage.