SumUp App: Modtag kontantbetalinger

Selvom du nu er klar til at modtage moderne betalinger, vil kunderne måske af og til stadig gerne betale med kontanter. Du kan holde styr på disse betalinger med SumUp Appen, så alle dine salg findes på ét sted.
Bemærk: Der pålægges naturligvis ingen gebyrer for kontantbetalinger.

Her er en trinvis vejledning til, hvordan man kan modtage kontantbetalinger med SumUp Appen:

Aktiver kontantbetalinger
  1. Åbn SumUp Appen på din smartphone, og log ind med den e-mailadresse og adgangskode, som du er registreret med.
  2. For at aktivere kontantbetalinger skal du trykke på fanen "Indstillinger" og gå til "Betalingsmetoder".
  3. Aktiver knappen "Kontantbetaling", og gå tilbage til din startskærm.

Modtag kontantbetalinger

1. Åbn SumUp Appen på din smartphone, og log ind med den e-mailadresse og adgangskode, som du er registreret med.
  2. Indtast et beløb, som du normalt ville gøre ved en kortbetaling, eller vælg et produkt fra dit produktkatalog. Når du trykker på "Betal", åbnes en ny skærm, hvor du kan vælge en betalingsmetode. Klik på "Kontant".
  3. SumUp Appen vil nu vise dig det nøjagtige beløb, der skal betales, og du behøver kun at indtaste det beløb du har fået i kontanter. Appen vil automatisk vise dig, hvor mange byttepenge du skal give tilbage.
  4. Tryk på "Betal", og du er færdig!

Du har nu mulighed for at sende en kvittering til kunden via SMS eller e-mail.
Hvis du ønsker at give din kunde en fysisk kvittering, kan du også udskrive en kvittering med en af vores kompatible printere eller via AirPrint/Google Cloud Print. Se denne artikel for at få flere oplysninger.