Formålet med denne vejledning er at vise dig, hvordan du accepterer kortbetalinger via vores virtuelle terminal i din SumUp-konto på sumup.me.

Denne funktion er ikke tilgængelig umiddelbart efter registrering. For at anmode om adgang til den Virtuelle Terminal, log venligst ind, gå til fanen Support i menuen til venstre og send en besked til vores support team.

Når du har leveret de oplysninger, vi har brug for til at verificere din konto, gennemgår vi disse oplysninger og din konto som helhed. Hvis alt passer som det skal, vil vi gerne give dig adgang til Virtual Terminal.

Transaction Fees for the Virtual Terminal

Land Valuta Transaktionsgebyrer
Medlemmer af Eurozonen* EUR 2,95% +  0,25 EUR
Storbritannien GBP 2,95% +  0,25 GBP
USA USD 2,95% +  0,15 USD
Schweiz CHF 2,95% +  0,25 CHF
Danmark DKK 2,95%  +  1,80 DKK
Sverige SEK 2,95%  +  2,30 SEK
Norge NOK  2,95%  +  2,00 NOK
Polen PLN  2,95%  +  1,00 PLN
Bulgarien BGN  2,95%  +  0,50 BGN
Tjekkiet CZK  2,95%  +  6,00 CZK
Ungarn HUF  2,95%  + 80,00 HUF

* Østrig, Belgien, Frankrig, Tyskland, Irland, Italien, Holland, Portugal, Spanien, Cypern, Estland, Finland, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Slovakiet, Slovenien

Trin-for-trin vejledning

1. Log ind på din SumUp-konto på sumup.me og vælg "Virtuel Terminal" i menuen til venstre.

2. Du vil nu se skærmen herunder:

3. Indtast det beløb, du vil opkræve, og indtast en beskrivelse.

Vigtigt: Indtastning af en beskrivelse er ikke valgfri. Du kan kun gennemføre betalingen, hvis du har indtastet en beskrivelse.

4. Indtast din kundes kortoplysninger i de tilsvarende felter. Når du er færdig, klik på "Fortsæt".

5. SumUp vil nu vise dig en lille oversigt for dit salg. Hvis alle data ser korrekte ud, skal du klikke på "Gennemfør betaling nu" for at bekræfte transaktionen.

6. Færdig! Du kan nu se denne transaktion som enhver anden transaktion i din salgsoversigt.