Hurtig indstilling af kortlæseren

1. Tænd for 3G kortlæseren ved hjælp af tænd/sluk-knappen på tastaturet.

2. Vælg dit foretrukne sprog.

3. Opret forbindelsen til et wi-fi-netværk, eller vælg en mobilforbindelse for at bruge mobildata.

4. Log ind med dine SumUp-loginoplysninger.

Du kan sikre dig problemfri drift med tips og tricks til, hvordan du får mest muligt ud af din 3G kortlæser.

Yderligere indstilling

Udskriv kvitteringer efter transaktioner, eller genudskriv kvitteringer fra tidligere salg ved at oprette forbindelse til en printer og vælge dine foretrukne indstillinger.

Gør kontantbetalinger nemmere med SumUp ved at installere et kasseapparat. Vær opmærksom på, at du skal have forbindelse til appen for at dette virker.

Begynd at tage imod kortbetalinger

Når du har foretaget alle indstillinger, kan du begynde at tage imod kortbetalinger med din kortlæser.