Denne guide hjælper dig med at sætte din kortlæser op for første gang og at forbinde den manuelt, hvis der ikke automatisk etableres en Bluetooth-forbindelse mellem din kortlæser og din enhed.Hvis du er en ny kunde, bedes du forsøge at sætte din kortlæser op før du forsøger at forbinde den manuelt.

Indhold:

Opsætning af kortlæseren

Før du kan begynde at modtage betaling med din kortlæser fra SumUp, skal du opsætte kortlæseren. Denne process er ganske gnidningsfri—følg blot disse instruktioner:

1. Log ind på din SumUp app med din mailadresse og det kodeord, som du har registeret.
  2. Indsæt et beløb (minimum [**INSERT MINIMUM TRANSACTION AMOUNT**]) og tryk derefter "Betal". Din enhed leder nu efter din kortlæser. Så snart læseren er fundet, tænder denne automatisk.

OBS

De følgende to skridt er kun nødvendige for SumUp Air kortlæsere med et serienummer lavere end 100017050828.

1. Bekræft venligst anmodningen om at parre, som der kommer frem på din smartphone/tablet, ved at sammenholde de sidste tre cifre, som vises på din skærm, med de sidste tre sidste cifre af din kortlæsers serienummer. Tryk "Forbind".
  2. Bekræft Bluetooth-forbindelsen ved at klikke “Pair” i din app og ved at trykke på det grønne flueben på din kortlæser.

OBS

På smartphones/tablets med en ældre Bluetooth version er det nogle gange nødvendigt at indtaste koden for at pare.

1. Forbindelse vellykket! Din kortlæser forbereder sig nu på sin første transaktion. Denne proces tager omtrent to minutter.

OBS

Hvis du oplever problemer med opsætningen anbefaler vi, at du følger guiden nedenfor. Den viser dig trinvis, hvordan du manuelt forbinder din kortlæser til din enhed.

Forbind din kortlæseren

OBS

Hvis du bruger SumUp for første gang bør du først følge ovenstående guide, der viser, hvordan du sætter din kortlæser op før din første transaktion.

Normaltvis forbinder din kortlæser selv til din smartphone/tablet. Men fortvivl ej, her er en kort guide til, hvordan du kan gøre det selv:

1. Åbn SumUp app’en og log ind med din mail og det kodeord, som du har registeret.
  2. Tryk på “Konto” fanen (iOS) eller menusymbolet (Android) øverst i venstre hjørne.
  3. Åbn venligst “Betalingsmetoder”/ “Kortlæser” og vælg “Air” som din kortlæser for at komme igang med opsætningen.

OBS

De følgende skridt er kun nødvendige for SumUp Air kortlæsere med et serienummer lavere end 100017050828.

1. Bekræft venligst anmodningen om at parre, som der kommer frem på din smartphone/tablet, ved at sammenholde de sidste tre ciffre, som vises på din skærm, med de sidste tre sidste ciffre af din kortlæsers serienummer. Tryk "Tilslut".
  2. Bekræft Bluetooth-forbindelsen ved at klikke “Tilslut” i din app og ved at trykke på det grønne flueben på din kortlæser.
  3. Forbindelse vellykket! Din kortlæser forbereder sig nu på sin første transaktion. Denne proces tager omtrent to minutter.

Du kan nu fortsætte som sædvanligt og modtage kortbetalinger.

Opladning af kortlæseren

Du kan oplade SumUp Air kortlæseren med Micro-USB kablet, der er inkluderet i pakken. Sæt det blot til en stikkontakt eller en computer. Selv imens du oplader kan du modtage betalinger. Efter kortlæseren er fuldt opladet kan du foretage op imod 500 transaktioner.

Batteriniveauet vises på kortlæserens display såvel som gennem de blå LED’er, der findes på kortlæserens underside. En LED tilsvarer omtrent 25%.

LED-lamper på kortlæseren

Der er 4 blå lys på underside af Air kortlæseren. De signalerer forskellige ting, når de er i standby og imedens der modtages betaling.

• Så snart du tænder for terminalen lyser LED’erne op et kort øjeblik. Derefter blinker den første LED hver fjerde sekund for at vise, at kortlæseren er tændt.
  • De fire LED’er lyser også når en sikker Bluetooth-forbindelse er blevet etableret mellem kortlæseren og din enhed.
  • Når du modtager en kontaktløs betaling lyser den første LED op kontinuerligt. Så snart dataoverførslen er gennemført lyser alle 4 LED’er op.
  • LED’erne kan også vise kortlæserens batteriniveau. Tryk blot på kort på power-knappen. Afhængig af din kortlæsers batterinveau lyser LED’erne op: fire LED’er indikerer, at dit batterinveaiu er på 100%, tre, at det er på 7% osv. —hvis kun en LED lyser op bør du oplade din kortlæser.

Kortlæserens komponenter

OBS

Hvis du gerne vil vide mere om den generelle brug af vores kortlæseren, så klik her. For tips til fejlfinding og en hurtig guide til, hvordan du modtage kortbetalinger, klik henholdsvis her og her