Kom i gang med SumUp Air for første gang:

1. Åbn SumUp Appen, og log ind med din e-mailadresse og adgangskode.
  2. Indtast 8.00 kr. på tastaturet, og tryk på "Betal". Kortlæseren bør nu tænde.
  3. Bekræft registreringen af din kortlæser i SumUp Appen ved at klikke på "Tilslut", når tallet på 3 cifre, der vises i appen, matcher serienummeret på 3 cifre bagpå din kortlæser.
  4. Det var det hele. Din kortlæser vil nu synkronisere dine kontooplysninger, det tager cirka 2 minutter.

Begynd at modtage betalinger:

1. Du har gennemført opsætningen, og nu er det tid til at begynde at modtage betalinger. Læg kundens kort på kortlæseren eller indsæt det for at komme i gang.
  2. Din kunde vil nu blive bedt om at godkende transaktionen ved at indtaste deres PIN eller underskrive.
  3. Hvis betalingen gik igennem, vil du få besked i SumUp Appen. Du vil kunne se udbetalingen på din bankkonto inden for de næste 2-3 hverdage.

Du vil nu kunne sende, dele eller udskrive en kvittering.

Mere info

Du kan finde flere oplysninger om betalinger og udbetalinger i dette afsnit.
Vores SumUp Air: Manual tilbyder også generelle brugstips.

Har du allerede brugt en af vores kortlæsere, men ikke SumUp Air? Se venligst nedenfor:

Sådan tilslutter du din SumUp Air manuelt:

1. Åbn SumUp Appen, og log ind med din e-mailadresse og adgangskode.
  2. Tryk på "Indstillinger" nederst på skærmen.
  3. Åbn "Betalingsmetoder" og tryk derefter på "SumUp Air" for at komme i gang med opsætningen.
  4. Bekræft registreringen af din kortlæser i SumUp Appen ved at klikke på "Tilslut", når tallet på 3 cifre, der vises i appen, matcher serienummeret på 3 cifre bagpå din kortlæser.
  5. Det var det hele. Din kortlæser vil nu synkronisere dine kontooplysninger, det tager cirka 2 minutter.

Har du problemer`?

Hvis du har problemer med at tilslutte din kortlæser, kan du se vores trinvise vejledning om fejlfinding her.