Få adgang til salgshistorik

Du kan hurtigt og nemt kontrollere status for tidligere transaktioner med din salgshistorik på din SumUp-profil, appen eller enten SumUp 3G eller Solo. Sådan kan du finde det.

1. Tryk på piletasterne op eller ned på din SumUp 3G for at åbne menuen.

2. Brug piletasterne til at gå til " Transaktionshistorik " og tryk på det grønne kryds.

3. Du vil derefter kunne se dine transaktioner, begyndende med den seneste.

4. Vælg en bestemt transaktion ved at bladre hen til den og trykke på det grønne flueben.

Vær opmærksom på, at din 3G-læser kun kan vise transaktioner, der behandles ved hjælp af 3G. Tjek appen eller din SumUp-profil for en komplet liste.

1. In the SumUp app, tap on the "Sales" tab.

2. Rul derefter gennem din liste for at finde den relevante transaktion, eller brug søgefunktionen til at finde den.

1. På din SumUp-profil skal du klikke på "Salg" i panelet til venstre for at se din salgshistorik.

2. Klik på en bestemt transaktion for at se dens detaljer. En popup til højre viser også transaktions- og udbetalingstidslinjen samt alle solgte produkter.

For at søge efter individuelle transaktioner kan du bruge filterindstillingerne eller indtaste transaktionskoden i søgefeltet øverst til højre.

1. På din Solo skal du trykke på eller trække pilen øverst på skærmen ned.

2. Tryk på "Salgshistorik".

3. Vælg den relevante transaktion ved at trykke på den.

Sådan finder du en bestemt transaktion

Du kan søge efter en bestemt transaktion med filterindstillingerne. Enten skal du indtaste det specifikke transaktions-id eller produktbeskrivelsen i søgelinjen på din SumUp-profil eller appen eller gøre brug af følgende filterindstillinger på din profil.

Opret medarbejderprofiler, og hold derefter styr på de enkelte medarbejders salgshistorik ved blot at indtaste deres navn eller e-mailadresse i den relevante boks.

Bemærk:  Medarbejderprofiler skal være aktiveret, for at denne filterindstilling kan vises.

Du kan filtrere dine transaktioner efter, om betaling var med kort eller kontanter.

Filtrer transaktioner baseret på deres nuværende status for at se, hvilke transaktioner der har været vellykkede, hvilke der har mislykkedes, og om de er blevet udbetalt, refunderet eller tilbagebetalt.

Se vores guide for at få flere oplysninger om transaktionsstatus.

Din profil lader dig se alle transaktioner, du har foretaget siden du tiltrådte SumUp. Brug datofilteret til at angive en tidsperiode og gør det lettere at finde en specifik transaktion.

Vælg enten et forudindstillet tidsfilter, f.eks. sidste uge eller sidste måned, eller opret en tilpasset tidsperiode.

Mine rapporter

For let at holde regnskab kan du få adgang til og downloade flere rapporter. Få mere at vide om, hvordan du anmoder om udbetalingsrapporter her.