I denne artikel:

Transaktionsliste

Din salgshistorik indeholder en opdeling af alle transaktioner, du har gennemført ved hjælp af SumUp. Den giver dig også mulighed for hurtigt at bekræfte, om en transaktion var vellykket eller ej. Du kan se din salgshistorik:

• i dit dashboard på sumup.me,
  • i SumUp Appen, og
  • på din 3G-kortlæser.

⇨ I dit dashboard   i TM entry kan du filtrere din salgshistorik efter dato, betalingstype, status samt den medarbejder, der lavede transaktionen.

Filter muligheder:

Periode
Du vil finde en liste over alle de transaktioner, du har behandlet ved hjælp af SumUp i løbet af de sidste 6 måneder, startende med din seneste transaktion.
Ved at klikke på knappen " Seks måneder " kan du justere perioden eller det specificerede interval efter datoer en gang. Bekræft dit valg ved at klikke på " Anvend " .
Det første, der vises, er den nyeste dato. Under datoen kan du finde alle transaktioner, der behandles den dag.
Betalingstype
Du kan filtrere dine transaktioner med kort eller kontante betalinger ved at klikke på " Betalingstype " . Bekræft dit valg ved at klikke på " Anvend " .
Hvis din kunde betalte med kort, kan du se kortets symbol i starten af transaktionen. Hvis din kunde betalte kontant, vises et seddel symbol.
Status
Din salgshistorik viser status for hver transaktion. Du kan filtrere transaktioner efter vellykket, mislykket, tilbagebetaling eller tilbageførsel, når du klikker på " Status " . Bekræft dit valg ved at klikke på " Anvend " .
Derudover fremhæves udbetalte transaktioner med en grøn "Udbetalt" -knap. Mislykkede, refunderede og tilbagebetalte kortbetalinger markeres med en rød knap.

Få mere at vide om status for dine transaktioner her.
Medarbejdere
Hvis du har flere medarbejdere registreret i din SumUp-konto, kan du filtrere dine transaktioner efter medarbejdere ved at klikke på "Medarbejder" og indtaste login-oplysningerne for den pågældende medarbejder. Bekræft dit valg ved at klikke på " Anvend " .
⇨ Find ud af, hvordan man opretter og administrerer medarbejderkonti her .
Mine rapporter
For nemt at holde regnskab kan du downloade din transaktionsrapport, omsætningsrapport eller salgsrapport inden for den valgte tidsramme.
Du kan også gensende dine daglige eller månedlige udbetalingsrapporter som PDF-filer til din e-mail.
⇨ Find ud af, hvordan du anmoder om udbetalingsrapporter her.
⇨ Læs mere om alle de rapporter, som SumUp tilbyder, her.

Transaktionsoplysninger

Salgshistorikken i transaktionsafsnittet giver dig detaljerede oplysninger om hver enkelt transaktion. Sådan ser en succesfuld kortbetaling ud i din salgshistorik på sumup.me:

⇨ På dit dashboard på sumup.me åbnes en popup på højre side af din salgshistorik, der viser en digital kvittering. Klik på en enkelt transaktion for at se dens detaljer.

⇨ I SumUp Appen skal du blot klikke på en bestemt transaktion for at se den detaljerede visning af denne transaktion.

Få mere at vide om status for dine transaktioner her.

Betalingsoplysninger på tværs af vores platforme:

Information om Dashboard SumUp App 3G kortlæser
En transaktion  ID, dato / klokkeslæt, beløb, status og kortoplysninger
En udbetaling Dato, udbetalings-ID Dato, udbetalings-ID Status
En refundering Dato, beløb Dato, beløb Status
Salget Produktbeskrivelse / navn *, moms, Total / netto beløb Ikke tilgængelig

* Feltet er fyldt afhængigt af, hvad du indtastede med transaktionskoden, din produktbeskrivelse eller "Flere produkter".

Salgsoplysninger

Du kan få adgang til detaljerne om dit salg inden for afsnittet " Transaktioner " på dit betjeningspanel på sumup.me ved at vælge en transaktion og klikke på " Salgsoplysninger " . Du vil se en liste over hvert solgt produkt, produktmængden og den betalte moms.

Bemærk: Salgsoplysningerne vil kun være tilgængelige, hvis du sælger flere produkter i én transaktion ved hjælp af produktkataloget.

Kvittering - Dashboard

Få adgang til din salgshistorik

Dit personlige dashboard på sumup.me
  1. Log ind på dit dashboard på sumup.me med din SumUp konto email-adresse og adgangskode.
  2. Klik på "Transaktioner" i menuen til venstre. Du vil nu se en liste over dine transaktioner lavet inden for de seneste seks måneder.
  3. For at søge efter individuelle transaktioner kan du bruge filterindstillingerne eller indtaste transaktionskoden i søgefeltet øverst til højre.
  4. For at se individuelle transaktionsoplysninger skal du klikke på transaktionen. Popup'en til højre viser transaktionstidslinjen, transaktionsoplysningerne samt salgsoplysningerne, hvis mere end et produkt blev solgt under transaktionen.
I SumUp Appen
  1. Log ind på din Sumup App med din email-adresse og adgangskode til din konto.
  2. Tryk på symbolet for salgDefault.png.
  3. Hvis du vil se en enkelt transaktion, skal du bladre gennem din liste og trykke på den ønskede transaktion.
På din 3G-kortlæser
  1. Tænd din 3G-læser.
  2. Tryk på piletasterne (op eller ned) for at komme ind i menuen.
  3. Brug piletasterne til at gå til " Transaktionshistorik " og tryk på det grønne kryds.
  4. Her vil du kunne se dine transaktioner, begyndende med den senest udførte.
  5. Vælg en bestemt transaktion ved at bladre hen til den og trykke på det grønne flueben. Derefter vil læseren vise dig transaktionskoden og transaktionens status.

Bemærk: Du vil kun se en liste over de transaktioner, der er foretaget med din 3G-kortlæser. For at se en transaktion foretaget med en anden SumUp-kortlæser, skal du tjekke dit dashboard på sumup.me eller inde i SumUp Appen.