Du kan nemt ændre din bankkonto i din SumUp-konto. Sådan gør du:

1. Log ind til din SumUp konto påsumup.me.
  2. Klik på dit firmanavn øverst til venstre og vælg derefter "Konto".
  3. En menu med fire muligheder vil åbne — Vælg "Betalings- og bankdetaljer ".
  4. Du kan nu klikke på en knap, der siger "ændre din bankkonto".
  5. Angiv dine nye kontooplysninger i de tilsvarende felter (registreringsnummer, kontonummer). Klik på "Gem og Fortsæt".
  6. Du vil nu modtage en SMS, der sendes til dit registrerede mobiltelefonnummer, med en 4-cifret kode. Indtast venligst koden i det tilsvarende felt.
  7. Færdig! Du vil nu modtage en automatisk bekræftelse for din ændring, og fra nu af vil alle udbetalinger blive overført til denne konto.

Bemærk

Du kan ikke ændre navnet på bankkontoen. Hvis det er nødvendigt, så send en kopi af dit kontoudskrift til os som bevis, via e-mail (se venligst vores kontaktoplysninger). Kortindehaverens navn, kontonummer samt registreringsnummer, IBAN eller BIC / SWIFT skal være tydelige. Kontoudskriftet bør ikke være ældre end 6 måneder.