Opdater din adgangskode

Hvis du har glemt din adgangskode, kan du nulstille den på login-skærmen i både SumUp-profilen og appen.

1. Klik på "Glemt din adgangskode?"

2. Indtast din e-mailadresse, og klik på "Anmod om nulstilling af adgangskode"

3. Vi sender dig en e-mail. Følg vejledningen i den for at indtaste og bekræfte din nye adgangskode.

Hvis nulstillingsmailen ikke kommer efter flere forsøg, skal du tjekke din spammappe og derefter kontrollere og opdatere din e-mailadresse for at sikre, at den er korrekt.

Mislykkede loginforsøg

Hvis du indtaster den forkerte adgangskode fem gange i træk, fryses din profil i fem minutter. Forsøg på at logge ind under nedfrysningen vil nulstille timeren.