Glemt adgangskode

Hvis du har glemt din adgangskode til SumUp og ønsker at nulstille den, kan du anmode om en mail, der gør det muligt for dig at nulstille din adgangskode på din loginside på sumup.me såvel som i SumUp app’en. Klik på “Glemt adgangskode?” under knappen “Log ind”. Du vil blive bedt om at indtaste din SumUp mail-adresse. Efter du har indtastet mail-adressen, skal du klikke på "Nulstil adgangskode".

Vi sender dig med det samme en mail med en knap, der hedder “Ny adgangskode”. Klik på knappen. Derefter sendes du videre til den side, der gør det muligt for dig at bekræfte en ny adgangskode. Når det er gjort, så tryk på knappen “Nulstil adgangskode” for at bekræfte din nye adgangskode. Din adgangskode er nu blevet ændret og du kan logge ind på din SumUp konto med dine nye login-oplysninger.

Ændr adgangskode på sumup.me

Hvis du stadig kan huske din adgangskode, kan du også ændre den på din SumUp konto på sumup.me. Klik på pilen ved siden af din konto øverst i højre hjørne og der kommer en menu frem. Vælg “Indstillinger”.Du skal nu indtaste din nuværende adgangskode såvel som din nye adgangskode. Klik på “Ændr adgangskode” for at gemme dine ændringer. Din adgangskode er nu blevet ændret og du kan logge ind på din SumUp konto med dine loginoplysninger.