Du har endnu ikke oprettet dig hos SumUp, men du vil gerne vide mere om vores kortlæser og tjenester? I så fald er du kommet til det rette sted. Her kan du finde svar på alle de hyppigst forekommende spørgsmål vi møder fra kunder før de opretter sig hos os.

Indhold:

Hvile omkostninger er der?

SumUp Air kortlæseren koster 599 kr. (ekskl. MOMS, ink. forsendelsesomkostninger). Se venligst vores hjemmeside for tilbud. Du betaler kun et transaktiosngebyr på 0.95% pr. betalingskorttransaktion og 2.75% pr. kreditkorttransaktion. Der er ingen yderligere omkostninger for dig.

Ingen månedlige omkostninger, ingen faste omkostninger og intet minimumsbeløb.

Hvilke kort kan jeg modtage?

Du kan modtage alle kredit- eller debitkort som har et Visa, V PAY, Mastercard, American Express eller Maestro logo.

Hvordan registrerer jeg mig?

Du kan registrere dig på sumup.dk ved at klikke på den grønne “Kom igang nu” knap. Du vil blive guided igennem en registreringsprocess i to trin, som lader dig oprette en konto og bestille din kortlæser. Bemærk venligst: Desværre kan vi ikke levere tjenesteydelser til virksomheder beliggende i Grønland og Færøerne.

Er der nogle forretningskategorier, som I ikke understøtter?

Ja, som en reguleret enhed er vi underlagt strenge krav fra forskellige finansielle reguleringsenheder, kortudbydere (Visa og Mastercard) og vores bank. Vores licens er ikke ubegrænset og derfor understøtter vi ikke alle forretningsmodeller. Du kan finde en liste over alle de forretningsmodeller, hvor de særlige betingelser gør sig gældende her.

Hvad er de tekniske krav?

For at gøre brug af SumUp skal du blot have en smartphone eller tablet med en internetforbindelse. Hvis du bruger en Android enhed skal den have Bluetooth version 4.0 og minimum Android 5.0 som styresystem. For iOS gælder samme krav til Bluetooth og desuden skal du som minimum have version 8.0.0 af iOS.

Du kan tjekke om din enhed er kompatibel på følgende link her.

Hvornår kan jeg komme igang, hvis jeg opretter mig nu?

Hvis du opretter dig og bestiller en kortlæser i dag, sendes enheden umiddelbart efter vi har modtager betalingen. Leveringstiden efter betalingen er 3-5 hverdage.

Når du har modtager enheden, skal du blot opsætte kortlæseren og udføre en test transaktion og så er du igang.

Modtager min kunde en kvittering for deres betaling?

Efter du har gennemført en vellykket betaling har du mulighed for at sende en kvittering til din kunde via mail eller SMS. Denne besked og mail kommer fra SumUp, så du skal ikke betale noget.

Du har også mulighed for at forbinde en printer. Klik her for yderligere informationer om printere.

Kan jeg lave transaktioner på høje beløb med SumUp?

Under registreringen har du mulighed for at estimere maksimale transaktionsbeløb som din virksomhed vil udføre.

Når du har fuldført registreringen af din konto, kan SumUp bede dig om at besvare et par spørgsmål yderligere om din virksomhed, for at sikre os, at vi kan behandle din virksomheds transaktioner på høje beløb. Hvis alt ser fint ud fra vores side, vil du kunne behandle transaktioner på høje beløb med SumUp.

Vi beder dig altid udstede en faktura for transaktioner af høj værdi, hvis beløbet på et senere tidspunkt skal bekræftes. For tips om hvordan man kan tage sikre betalinger, se denne artikel.

Hvor lang tid går der før jeg modtager min udbetaling?

Afregningsproceduren tager normalt 3-5 hverdage fra transaktionsdatoen til den dag, hvor pengene er på din bankkonto.

For hver betaling til din bankkonto modtager du en udbetalingsrapport (i PDF-format) sendt til dig via mail, med en liste over alle de transaktioner der er inkluderet i udbetalingen.

Desuden kan du tjekke statusen på alle dine transaktioner på din personlige SumUp konto på sumup.me.

Er der en oversigt over transaktioner til min revisor eller skat?

Ja, hver måned modtager du en udbetalingsrapport i form af en PDF-fil, som er at finde på din bankkonto. Du modtager altså et månedligt sammendrag, hvor du kan se alle dine transaktioner og udbetalinger plus en særskilt PDF-fil med alle transaktionsgebyrer. Du kan sende disse dokumenter direkte til din revisor eller dit skattekontor. Tjek venligst også din spamfolder.

Jeg rejser ofte udenlands. Kan jeg bruge SumUp?

Det er muligt at aktivere SumUp i et andet land i en bestemt tidsperiode. Det er muligt at aktivere SumUp i et andet land i en bestemt tidsperiode. Vi kan kun aktivere lande, som tilbyder vores tjenester. Se følgende artikel for en en liste over alle de lande vi driver forretning i.