Du har endnu ikke oprettet dig hos SumUp, men du vil gerne vide mere om vores kortlæser og tjenester? I så fald er du kommet til det rette sted. Her kan du finde svar på alle de hyppigst forekommende spørgsmål vi møder fra kunder før de opretter sig hos os.

Indhold:

• Hvilke omkostninger er der?
    • Hvilke kort kan jeg modtage?
    • Hvordan registerer jeg mig?
    • Er der nogle forretningskategorier, som I ikke understøtter?
    • Hvilke kvalifikationer forudsætter I?
    • Hvornår kan jeg komme igang, hvis jeg opretter mig nu?
    • Modtager min kunde en kvittering for sin betaling?
    • Hvor lang tid går der før jeg modtager mine udbetalinger?
    • Er der en oversigt over transaktioner til min revisor eller skat?
    • Jeg rejser ofte udenlands. Kan jeg bruge SumUp?

Hvile omkostninger er der?

SumUp Air kortlæseren koster 299 kr. (ekskl. MOMS, ink. forsendelsesomkostninger). Se venligst vores hjemmeside for tilbud. Du betaler kun et transaktiosngebyr på 0.95% pr. betalingskorttransaktion (inkl. Visa/Dankort) og 2.75% pr. kreditkorttransaktion. Der er ingen yderligere omkostninger for dig.

Ingen månedlige omkostninger, ingen faste omkostninger og intet minimumsbeløb.

Hvilke kort kan jeg modtage?

Du kan modtage alle kredit- eller debitkort som har et Visa, V PAY, Mastercard eller Maestro logo.

Hvordan registerer jeg mig?

Du kan registere dig på sumup.dk ved at klikke på den grønne “Kom igang nu” knap. Du vil blive fulgt igennem en registerinsprocess i to skridt, som lader dig oprette en konto og bestille din kortlæser.

Er der nogle forretningskategorier, som I ikke understøtter?

Ja, som en reguleret aktør er vi underlagt strenge krav fra forskellige finansielle reguleringsenheder, kortudbydere (Visa og Mastercard) og vores bank. Vores licens er ikke ubegrænset og derfor understøttes ikke alle forretningsmodeller. Du kan finde en liste over alle de forretninger for hvilke særlige betingelser gør sig gældende her.

Hvilke kvalifikationer forudsætter I?

For at gøre brug af SumUp skal du blot have en smartphone eller tablet med en internetforbindelse. Hvis du bruger en Android enhed skal den have Bluetooth version 4.0 og minimum Android 4.4 som operativ system. For iOS gælder samme krav til Bluetooth og desuden skal du som minimum have version 8.0.0 af iOS. Du kan tjekke om din enhed er kompatibel på følgende link her.

Hvornår kan jeg komme igang, hvis jeg opretter mig nu?

Hvis du opretter dig og bestiller en kortlæser i dag, sendes enheden umiddelbart efter vi har modtager betalingen. Leveringstiden efter betalingen er 3-5 hverdage.

Når du har modtaget enheden, skal du blot opsætte kortlæseren og udføre en test transaktion og så er du igang.

Modtager min kunde en kvittering for deres betaling?

Efter du har gennemført en vellykket betaling har du mulighed for at sende en kvittering til din kunde via mail eller SMS. Denne besked og mail kommer fra SumUp, så du skal ikke betale noget.

Du har også mulgihed for at fobinde en printer. Klik her for yderligere informationer om printere.

Hvor lang tid går der før jeg modtager min udbetaling?

Sagsbehandlingsproceduren tager normalvis 3-5 bankdage fra transkationsdatoen til den dag, hvor pengene er at finde på din bankkonto.

For hver betaling til din bankkonto modtager du en udbetalingsraport (i PDF-format) sendt til dig via mail som lister alle de transaktioner, der ligger til grund for udbetalingen.

Desuden kan du tjekke status på alle dine transatkioner på din personlige SumUp konto på sumup.me.

Er der en oversigt over transaktioner til min revisor eller skat?

Ja, hver måned modtager du en udebetalingsrapport i form af en PDF-fil, som er at finde på din bankkonto. Du modtager altså et månedligt sammendrag, hvor du kan se alle dine transaktioner og udbetalinger såvel som en særskilt PDF-fil med alle transaktionsgebyrer. Du kan fremsende disse dokumenter direkte til din revisor eller dit skattekontor. Tjek venligst også din spamfolder.

Jeg rejser ofte udenlands. Kan jeg bruge SumUp?

Det er muligt at aktivere SumUp i et andet land for en bestemt tidsperiode. Vi kan kun aktivere lande, som tilbyder vores tjenester. Se følgende artikel for en en liste over alle de lande vi driver forretning i.