Virksomhed

Vi er Europas førende virksomhed indenfor mPOS (mobile point-of-sale). Vi startede for 5 år siden og har bygget vores betalingstjeneste op fra bunden for at transformere industrien og vække entrprenøren i alle og enhver. Vi skabte en unik enhed som, med den smartphone du har i lommen, lader mindre virksomheder tage imod kortbetaling hvor som helst.

Uanset om vores kunder brygger kaffe eller reparerer biler, vil vi udvikle teknologi, som alle kan bruge - sådan at vores kunder kan fortsætte med at gøre, hvad de er bedst til. Fra vores papirløse onboarding til den første kortbetaling gør vi det enkelt. Traditionelle leverandører udelader små virksomheder, det gør vi ikke. Vi er åbne og ærlige om vores priser og vi har ingen skjulte afgifter.

Lanceret i august 2012 og vi har en imponerende global rækkevidde som siden har udvidet sig til 16 lande, inklusiv Tyskland, USA og brasilien. SumUp fortsætter sin vækst og er støttet af American Express, BBVA, Groupon, Holtzbrinck Ventures og andre anderkendte investorer.

I dag stoler hundredetusinder af små virksomheder i 31 lande rundt om i verden på SumUp for at få betalinger. Udover vores originale hardware, mobil-og web apps, har vi også udviklet APIer og SDK til integration af SumUp-betalinger med andre apps og tjenester.

Teknologi

SumUp er en elektronisk pengeinstitution autoriseret af Finanstilsynet - "Financial Conduct Authority" (licensnr. 900700) i Storbritanien og er certificeret EMV (europay, Mastercard og VIsa) og PCI-DSS, som sikre at betalinger er behandlet i overenstemmelse med de højeste sikkerhedsstandarder.

FCA registrering

SumUps proprietære end-to-end betalingsplatform er det første fuldt certificerede EMV mPOS system i verden til at dække hele betalingsprocessen: Kortterminaler, Android og iOS mobil apps, en betalingsprocesplatform og risiko-og anti-svindel løsning. SumUp er den eneste mPOS udbyder, der designer og udvikler egne EMV kortterminaler.

SumUp Air Card Reader er den sikreste metode til kortbetaling og har modtaget full certificering fra en række tilsynsorganer, heriblandt:

PCI PTS V4.0 Certified, SRED
EMV Level 1 & Level 2 certificates
Mastercard Pay Pass, Visa Pay Wave, American Express Expresspay
MasterCard TQM
MasterCard TIP, Visa ADVT certified
Visa Ready certified

Hold

Vi gør tingene anderledes. Vi bygger vores egen betalingsløsning end-to-end, sådan, at vi altid kan tilbyde den bedste "værdi og service". Vi ved hvor vigtig betaling er for mindre virksomheder, derfor bruger vi vores teknologi til at løse deres problemer. We tror på åben og gennemsigtig kommunikation, ikke strikse regler og hierarkier. Vi er et hold af hårdtarbejdende, talentfulde mennesker med ét mål: at bygge en bedre måde at blive betalt på. Vi har nogle kæmpe udfordringer foran os, og vi har brug for kloge og kreative mennesker til at innovere og sprænge betalingsindustrien. Hvis du tror, at du har det, der skal til -

Kom med os