Leveringstid

Leveringstid efter modtaget betaling er 3-5 hverdage. Så snart vi sender din ordre afsted, vil du modtage et tracking link via SMS eller mail, således at du altid ved præcis hvor din ordre befinder sig.

Leveringsomkostninger

Leveringen er helt og holdent gratis for Danmark.

Ændre din leveringsadresse

• Ved bestilling: Hvis kortlæseren skal sendes til en anden adresse end den, du indtastede under registreringen, skal du ændre den i din indkøbskurv.
  • Når ordren er placeret: Hvis du ønsker at ændre leveringsadressen, efter du har lavet din bestilling, kan du gøre det direkte via dit trackingnummer med fragtselskabet.