Leveringstid

Vores standard leveringstid for ordrer er 3-5 hverdage. Vær opmærksom på, at det kan tage op til 3 arbejdsdage før din betaling når vores bankkonto. Først efter at vi har modtaget din betaling, kan vi forberede og derefter sende din ordre.

Når vi sender din ordre, får du et sporingslink via SMS og e-mail, så du kan følge din ordre.

Forsendelses-omkostninger

Forsendelsen er helt gratis.

Ændring af din leveringsadresse

• Under ordren: Hvis kortlæseren skal sendes til en anden adresse end den, du indtastede under registreringen, skal du ændre den i din indkøbskurv.
  • Når ordren er placeret: Hvis du ønsker at ændre leveringsadressen efter du har lavet din ordre, kan du gøre det direkte via dit sporingslink hos leveringsselskabet.