Leveringstid

Vores standard leveringstid for ordrer er 3-5 hverdage. Vær opmærksom på, at det kan tage op til 3 arbejdsdage før din betaling når vores bankkonto. Først efter at vi har modtaget din betaling, kan vi forberede og derefter sende din ordre.

Når vi sender din ordre, får du et sporingslink via SMS og e-mail, så du kan følge din ordre.

Forsendelses-omkostninger

Forsendelse er helt gratis for Danmark.

Ændring af din leveringsadresse

Hvis du ønsker at ændre leveringsadressen, efter du har lavet din bestilling, bedes du kontakte SumUp Support, og de vil hjælpe dig med dette.
Efter det første leveringsforsøg kan du kontakte fragtfirmaet direkte, give dem dit tracking-nummer og anmode om at ændre leveringsadressen.

Check forsendelses-status

Så snart vi har sendt dig e-mailen med tracking-nummeret, vil du være i stand til at følge leverings-status for din ordre på fragtfirmaets hjemmeside. Det er muligt, at din pakke er blevet leveret til et afhentnings-sted i stedet for den angivne leveringsadresse.

Sørg for, at du checker fragtfirmaets hjemmeside med dit trackingnummer for at fastslå ordrens aktuelle placering. Dette er vigtigt, hvis nu din ordre allerede er leveret til et afhentnings-sted. I dette tilfælde eller hvis en pakke er blevet væk, bedes du kontakte fragtfirmaet. Bemærk venligst, at hvis bestillingen ikke bliver hentet fra afhentnings-stedet, bliver den returneret til os.