Det er utroligt nemt at modtage kortbetalinger med SumUp Air – denne vejledning viser dig hvordan.

1. Åbn SumUp Appen på din smartphone eller tablet, og log ind med den e-mailadresse og adgangskode, som du er registreret med.
  2. Indtast transaktionsbeløbet (du kan også tilføje en beskrivelse til transaktionen i det tilsvarende felt), eller vælg et produkt fra Produktkataloget. Når du er færdig, klikker du på "Betal".
    Din Air kortlæser tænder automatisk og opretter forbindelse til din enhed. Har du problemer? Klik her.
  3. Nu kan din kunde enten:
      • Betale med et kontaktløst/NFC-kort ved at lægge det øverst på kortlæseren. Efter kortet er lagt på kortlæseren, hører du et bip, og de fire LED'er lyser som signal på, at overførslen gik igennem.
      • Eller betale med chip ved at indsætte kortet øverst i kortlæseren (med chip-enden først og forsiden af kortet vendt opad).
  4. Derefter skal de godkende transaktionen. Det kan de gøre ved at indtaste deres PIN-kode eller ved at underskrive på skærmen, når de bliver bedt om det, og derefter trykke på det grønne flueben.
    Din kortlæser og din app vil vise en meddelelse, der bekræfter, at transaktionen er vellykket.
  5. Hvis du vil, kan du nu sende en kvittering til din kunde ved at indtaste deres e-mailadresse eller mobiltelefonnummer i det tilsvarende felt. Du kan også udskrive en kvittering via en mobil printer eller AirPrint/Google Cloud Print.
    Tillykke! Du har lige foretaget en betaling med SumUp Air!

Med SumUp Appen kan du holde styr på dine kontantbetalinger – her kan du se hvordan.
Hvis du vil vide mere om NFC-transaktioner for Apple Pay og Google Pay, kan du klikke her.
Vidste du, at du kan bruge din SumUp kortlæser i udlandet? Her kan du se hvordan.