Hvordan fungerer udbetalinger?

Vi sender midlerne fra vellykkede accepterede transaktioner til din valgte bankkonto eller dit SumUp Card, minus vores transaktionsgebyr. Så nemt er det.

Husk, at du kun kan refundere betalinger, hvis dine udestående udbetalinger udgør et beløb, der kan dække refunderingsbeløbet.

Ændring af mine udbetalingsindstillinger

Vælg, hvornår og hvor du modtager dine penge ved at indstille dine udbetalingspræferencer.

Hvornår modtager jeg mine penge?

Det tager 3-5 hverdage, fra vi sender dine udbetalinger, indtil de går ind på din konto. Du kan vælge, hvor ofte udbetalinger sendes, når du indstiller dine udbetalingspræferencer:

• Dagligt – hver dag, undtagen helligdage og weekender

• Ugentligt – hver mandag

• Månedligt – den tredje hverdag i den efterfølgende måned

For nogle betalinger som f.eks. internationale kortbetalinger tager processen længere tid, og de sendes måske som en del af en senere udbetaling. Se, hvorfor udbetalinger kan blive forsinket, og følg dine udbetalinger for at holde dig opdateret.