• Timeline for udbetaling
  • Følg udbetalinger
  • Udbetalinger på din kontoudskrift
  • Udbetalinger på din kundens kontoudskrift
  • Udbetalingsforløb

Udbetaling timeline

SumUp behandler dine transkationer og overfører derefter midlerne (ekskl. SumUps gebyr 2.75%) til din bankkonto så hurtigt som muligt.

Hvis du ikke ønsker at modtage daglige udbetalinger har du også mulighed for at vælge mellem ugentlige og månedlige udbetalinger. Kontakt blot vores kundeservice og så hjælper vi dig med at ændre indstillingerne på din SumUp konto. (support@sumup.dk).

Bemærk

Afhængig af din banks procedurer for sagsbehandling kan det tage op til 3-5 bankdage fra transkationsdatoen til den dag, hvor midlerne figurerer på din bankkonto. Vær venligst opmærksom på, at bankerne kun overfører midler på hverdage. Yderligere bedes du være opmærksom på, at det for transkationer foretaget med internationale bankkort (uden for det land, hvor du har registeret din konto) gælder, at det kan tage længere tid end 2-3 hverdage at foretage udbetalingen.

Hold øje ed udbetalinger

Så snart en udbetaling er behandlet på din bankkonto modtager ud en mail, der indeholder en fuld oversight over alle de transkationer, der ligger til grund for udbetalingen. Du kan også let følge udbetalinger ved hjælp af din SumUp konto på sumup.me såvel som din SumUp app.

Efter transkationen er gennemført figurerer denne på din salgshistorik på din SumUp konto på sumup.me og din SumUp app med detaljerede informationer såsom tidspunkt for transkationen, transkationsid, kortinformationer og det trukne beløb. Når en udbetaling er blevet behandlet på din bankkonto forekommer der også et grønt banksymbol med en udbetalingsdato skrevet efter transkationstiden.

Bemærk

Det grønne banksymbol såvel som udbetalingsdatoen viser dig dagen for udbetalingen gennem SumUp, dvs. dagen hvorpå vi overførte midlerne til din bankkonto. Afhængig af din bank kan kan det tage 1-2 yderligere dage før du kan se midlerne på dit kontoudtog. Vær venligst også opmærksom på, at banker kun overfører midler på hverdage.

Udbetalinger på din kontoudskrift

Udbetalinger forekommer på dine kontoudskrifter som stammende fra:

'SumUp Payments Limited - PID123-SUMUP'

PID-nummeret forekommer også på den daglige og månedlige udbetalignsrapport, som vi sender dig på mail. Du kan også finde PID-nummeret i din salgshistorik i SumUp app’en eller på sin SumUp konto på sumup.me.

Udbetalinger på kundens kontoudskrift

Generelt gælder det, at beskrivelsen bør se således ud:

‘Sumup *Forhandler Forretningsnavn’

‘Forhandlerens forretningsnavn’ er det forretningsnavn, som du, forhandleren, har angivet i løbet af registeringsprocessen.

Bemærk

SumUp sender beskrivelsen, som den er angivet ovenfor, når en betaling behandles, men det er muligt at din kundes bank forkorter beskrivelsen, når de printer kundens kontoudskrift. Af denne årsag kan det være at den fuldebeskrivelse er ‘SumUp *Forhandler Forretningsnavn’,  men at kunden kun ser: ‘Sumup *Merch’.

Udbetalingsrejse

1. I SumUp app’en kan du se, at transaktionen er blevet gennemført. Bemærk venligst, at transkationen kun markers som vellykket, hvis den er blevet autoriseret af banken i realtid. Så snart du ser det grønne flueben påbegynder pengene sin rejse til din bankkonto.
  2. Når du har behandlet en betaling med et kreditkort, sendes informationer fra kortet først til kortets udbyder (Mastercard, Visa) og derfra til din kundens bank. Hvis betalingen, som du har behandlet, er foretagtet med et debitkort, sendes informationen direkte til kundens bank, hvorfor sagsbehandlingen er hurtigere end når der er tale om transaktioner foretaget med kreditkort. Yderligere er det værd at bemærke, at kortholderens bank bestemmer, hvor hurtigt sagsbehandligen gennemføres.
  3. SumUp modtager midler, trækker transaktionsgebyret fra og sender derefter det udestående beløb. På samme aften modtager du en mail med en rapport over sagsbehandlingen vedhæftet. Du kan til enhver tid gensende rapporten til dig selv fra din konto på sumup.me.
  4. Du modtager midlerne på din bankkonto. Under "reference" på din kontoudskrift såvel som i sagsbehandlingsrapporten finder du et individuelt PID (udbetalingsID), som du kan bruge til at organisere og allokere dine betalinger. Her er et eksempel på en et udbetalingsID vist på din sagsbehandlingsrapporter:

Bemærk

Din kundes bank såvel som forskellige kortudbydere bestemmer, hvor hurtigt processen, der er beskrevet ovenfor, forløber. Derfor kan det ske, at forskellige transaktioner, der er foretaget på samme dag, udbetales til din konto på forskellige dage.