Din udbetaling er summen af alle dine kortbetalinger, der er behandlet af SumUp. Du kan tilpasse, hvordan og hvornår du vil modtage dine udbetalinger baseret på dine præferencer.

I denne artikel:

• Udbetalings-tidslinje
  • Udbetalingsfrekvens
  • Spor mine udbetalinger

Udbetalings-tidslinje

SumUp behandler dine transaktioner og overfører derefter midlerne, minus transaktionsgebyret, til din bankkonto. Afhængigt af din banks afregningsprocedurer tager det omkring 3-5 hverdage fra transaktionsdatoen til den dag, hvor midlerne kan ses på din bankkonto.
Din kundes bank såvel som kortordningerne bestemmer udbetalingshastigheden. Derfor kan det ske, at transaktioner udbetales på forskellige dage, selvom de foretages samme dag.

Bemærk, at det kan tage længere at udbetale transaktioner foretaget med American Express eller internationale bankkort til din konto.

Udbetalingsindstillinger

Som standard er dine udbetalinger til din bankkonto indstillet til at ske dagligt. Hvis du ikke ønsker at modtage daglige udbetalinger, kan du skifte til ugentligt eller månedligt.

Daglige udbetalinger Ugentlige udbetalinger Månedlige udbetalinger
Alle hverdage, undtagen weekender og helligdage Planlagt til hver tirsdag, undtagen helligdage Planlagt til den tredje hverdag hver måned
Sådan ændres min udbetalingsfrekvens
  1. Log ind på sumup.me.
  2. Klik på menuen til venstre, og vælg “Indstillinger“.
  3. Sørg for, at din udbetalingsmetode er indstillet til “Direkte til bankkonto”.
  4. Vælg din foretrukne udbetalingsfrekvens

Bemærk

Du kan når som helst ændre dine udbetalingsindstillinger. Dette vil kun påvirke udbetalingsfrekvensen for dit fremtidige salg. Dit tidligere salg vil blive deponeret i henhold til din tidligere udbetalingsplan.

Spor mine udbetalinger

Du kan også nemt spore dine udbetalinger via dit SumUp Dashboard på sumup.me under fanen “Salg”. Se detaljerede udbetalingsoplysninger, filtrer udbetalinger efter tidspunkt, instrument og beløb, og spor og søg nemt i udbetalingshistorikken.

Så snart en udbetaling er behandlet, vil du modtage en udbetalingsrapport via e-mail, som indeholder en komplet oversigt over alle de transaktioner, som er en del af udbetalingen.

Sådan tjekker jeg min udbetalingshistorik
Visning af oplysninger om hver enkelt udbetaling:
  1. Log in på sumup.me
  2. Vælg “Salg” i menuen til venstre.
  3. Klik på “Udbetalinger” i fanemenuen.
  4. Vælg en udbetaling for at se alle transaktioner, som er en del af den
Mit kontoudtog Min kundes bankudtog
På dine kontoudtog stammer udbetalingerne fra: 'SumUp Payments Limited - PID123-SUMUP'

Udbetalings-ID'et (PID) vises også i de daglige og månedlige udbetalingsrapporter, som vi sender til dig via e-mail. Du kan også finde PID'et i din salgshistorik i SumUp Appen og udbetalingshistorikken i dit SumUp Dashboard på sumup.me.

Bemærk: Du kan ændre din bankkonto når som helst – se mere her.