Vi sender udbetalings-rapporter til dig når vi foretager en udbetaling til din bankkonto. Dette er en god måde at holde styr på alle dine salg sådan at dine regnskaber bliver nemmere.

I denne artikel:

Information i udbetalings-rapporten

Tænk på din daglige udbetalings-rapport som en enkelt blomst og din månedlige udbetalings-rapport som blomster samlet i en buket.

Daglig udbetaling rapport

På en daglig udbetalings-rapport kan du se alle transaktioner, der var inkluderet i den udbetaling, der blev overført til din bankkonto tidligere på dagen. Bemærk venligst, at dette ikke betyder at pengene vil være tilgængelige på din konto med det samme. Afhængigt af din bank og dag i ugen, kan det tage op til 3 bankdage før pengene ankommer til din bankkonto.

Hver daglig udbetaling har en udbetalings-ID (PID) der ligner denne: Payout_Reports_PID.png

Hvis du ikke kan finde din udbetalings-rapport i din indbakke kan du søge efter emnet "Daglig udbetalings-rapport" eller "Månedlig udbetalings-rapport". Tjek også din SPAM-mappe.

Månedlig udbetalings-rapport

På en månedlig udbetalings-rapport vil du se hver enkel daglig udbetaling, der blev overført til din bankkonto i den foregående måned. Din månedlige rapport er en oversigt over alle dine udbetalinger.
Den viser dig præcist, hvor mange penge blev overført til din bankkonto i den foregående måned.

Du kan bruge denne rapport til regnskab, da den også har en oversigt over alle transaktioner, der var inkluderet i de daglige udbetalinger i den foregående måned.

Bemærk venligst at kun betalinger, der rent faktisk blev udbetalt i den foregående måned er inkluderet i udbetalings-rapporten. Dette er ikke en oversigt over alle dine salg.

For eksempel kan det ske at du laver en transaktion den 29. maj. Denne transaktion vil ikke blive udbetalt i løbet af maj, men i stedet i juni. Derfor vil den ikke indgå i din månedlige udbetaling for maj måned.
For at finde en oversigt over alle dine salg, kan du besøge din SumUp konto på sumup.me.

Du modtager en månedlig udbetalings-rapport i starten af den følgende måned.

Faktura

Sammen med hver månedlige udbetalings-rapport sender vi dig også en faktura med detaljer om de samlede transaktionsgebyrer for den pågældende periode.

Gensend udbetalings-rapport

Du kan gensende daglige udbetalings-rapporter samt månedlige udbetalings-rapporter til digselv via din SumUp konto. Her er en hurtig vejledning:

1. Log ind med dine konto-oplysninger på sumup.me.

2. Klik på "Transaktioner" i menuen i venstre side af din SumUp konto.

3. Nedenunder "Handlinger" vil du finde en lille papir flyvemaskine ikon med "Send en ny udbetalingsrapport" skrevet ved siden af. Klik på den.

4. Et vindue åbner, hvor du kan du vælge mellem rapport-typer.

5. Hvis du vil sende en daglig udbetalings-rapport, skal du klikke på "Daglig" og vælge en dag.

Bemærk

Du skal vælge datoen for udbetalingen, og ikke datoen for transaktionen og heller ikke dagen du har modtaget pengene på din bankkonto. Du kan finde datoen for udbetalingen i din Salgsoversigt. Alt skrevet med grønt ledsaget af et bank symbol er en udbetalings-dato.

6. Hvis du ønsker at sende en månedlig udbetalings-rapport, skal du klikke på "Månedlig" og vælge måned og år.

Bemærk

Bemærk. Du kan ikke lave rapporter for den aktuelle dag eller måned.