Denne vejledning viser, hvordan du tilbagebetaler transaktioner lavet med SumUp enten via din SumUp konto på sumup.me eller via SumUp Appen på din smartphone eller tablet.

I denne artikel:

Bemærk

Transaktioner, der allerede er udbetalt kan kun blive refunderet, hvis du har nok saldo (= udestående udbetaling), der gør det muligt at fratrække transaktions-beløbet, der skal tilbagebetales.

Medarbejder konti kan generelt ikke refundere transaktioner. Hvis du ønsker at dine medarbejdere skal være i stand til at lave refunderinger, venligst ændre deres tilladelser eller kontakt vores Support Team.

Du kan nu refundere enten hele eller delvise transaktioner (fx: hvis du kun skal refundere én vare fra indkøbskurven). Det gør du ved at indtaste det beløb du ønsker at tilbagebetale og klikke på "Næste".

Note:  Bemærk venligst, at når en transaktion er blevet blevet udbetalt, vil du blive opkrævet et transaktionsgebyr, da en transaktion har fundet sted.

Refunder transaktioner i din SumUp konto

Du kan refundere enhver transaktion i din personlige SumUp konto på sumup.me.Her er en hurtig guide:

1. Log ind på din SumUp konto på sumup.me med den e-mail adresse og adgangskode, som du er registreret med.

2. Klik på "Transaktioner" i menuen i venstre side af din SumUp-konto for at gå til din Salgsoversigt.

3. Du kan nu vælge en transaktion, der skal tilbagebetales.

4. Et vindue i højre side af din Salgsoversigt vil åbne, med alle oplysninger om transaktionen. Klik på "Refunder".

5. For at bekræfte refunderingen, skal du indtaste adgangskoden til din SumUp konto. Klik på knappen "refunder".

6. Færdig! Pengene er nu på vej til din kunde.

Refunder transaktioner i SumUp Appen

Du kan refundere enhver transaktion i din SumUp App. Her er en hurtig guide:

1. Åbn SumUp Appen på din smartphone/tablet og log ind med dine SumUp kontodetaljer.

2. Klik på "Konto" (iOS) eller menu (Android) fanen og åbne "Salgshistorik".

3. Gennemse din salgshistorik og find den transaktion du gerne vil refundere.

SC_English_Refund_Transaction_Sales_History.jpg  SC_English_Refund_Transaction-_Infobox.jpg  SC_English_Refund_Transaction_3_Dots.jpg

4. Klik på de tre prikker til højre for transaktions-feltet og vælg "Refunder transaktion".

5. For at bekræfte refunderingen, skal du indtaste adgangskoden til din SumUp konto. Klik på knappen "Refunder transaktion".

SC_English_Refund_Transaction-_Confirmation_iOS.jpg  SC_English_Refund_Transaction-_Infoboxes_Finish.jpg
  6. Færdig! Pengene er nu på vej til din kunde.