Udbetaling timeline

SumUp behandler dine transaktioner og overfører derefter midlerne (ekskl. SumUps gebyr på henholdsvis 0.95% Debitkort / 2.75% Kreditkort) til din bankkonto så hurtigt som muligt.

Hvis du ikke ønsker at modtage daglige udbetalinger, har du også mulighed for at vælge ugentlige eller månedlige udbetalinger. Log ind på sumup.me, klik på dit navn i øverste højre hjørne og vælg "Indstillinger". Her kan du vælge din foretrukne udbetalingsfrekvens.

Ugentlige udbetalinger er planlagt den 2. hverdag i hver uge.

Månedlige udbetalinger er planlagt den 3. hverdag i hver måned.

Du kan til enhver tid ændre dine udbetalingsindstillinger. Dette vil kun påvirke udbetalingsfrekvensen for dine fremtidige salg. Dine tidligere salg vil blive deponeret i henhold til din tidligere udbetalingsplan.

Bemærk

Afhængig af din banks sagsbehandling kan det tage op til 3-5 hverdage fra transaktions-datoen til den dag, hvor midlerne figurerer på din bankkonto. Vær venligst opmærksom på, at bankerne kun overfører midler på hverdage. Yderligere bedes du være opmærksom på, at det for transaktioner foretaget med internationale bankkort (uden for det land, hvor du har registreret din konto), kan tage længere tid end 2-3 hverdage at foretage udbetalingen.

Hold øje med udbetalinger

Så snart en udbetaling er behandlet på din bankkonto modtager du en mail, der indeholder en fuld oversigt over alle de transaktioner, der ligger til grund for udbetalingen. Du kan også let følge udbetalinger ved hjælp af din SumUp konto på sumup.me såvel som din SumUp app.

Efter transaktionen er blevet gennemført, figurerer denne på din salgshistorik på din SumUp konto på sumup.me og din SumUp app med detaljerede informationer såsom tidspunkt for transaktionen, transaktions-id, kortinformationer og det betalte beløb. Når en udbetaling er blevet behandlet på din bankkonto, kommer der også et grønt banksymbol frem med en udbetalingsdato skrevet efter transaktionstiden.

Bemærk

Det grønne banksymbol såvel som udbetalingsdatoen viser dig dagen for udbetalingen gennem SumUp, dvs. dagen hvorpå vi overførte midlerne til din bankkonto. Afhængig af din bank kan kan det tage 1-2 dage mere før du kan se midlerne på dit kontoudtog. Vær venligst også opmærksom på, at banker kun overfører midler på hverdage.

Udbetalinger på dit kontoudskrift

Udbetalinger forekommer på dine kontoudskrifter som følgende:

'SumUp Payments Limited - PID123-SUMUP'

PID-nummeret forekommer også på den daglige og månedlige udbetalingsrapport, som vi sender dig på mail. Du kan også finde PID-nummeret i din salgshistorik i SumUp app’en eller på din SumUp konto på sumup.me.

Udbetalinger på kundens kontoudskrift

Generelt gælder det, at beskrivelsen bør se således ud:

‘Sumup *Forhandler Forretningsnavn’

‘Forhandlerens forretningsnavn’ er det forretningsnavn, som du, forhandleren, har angivet i løbet af registreringsprocessen.

Bemærk

SumUp sender beskrivelsen, som den er angivet ovenfor, når en betaling behandles, men det er muligt at din kundes bank forkorter beskrivelsen, når de printer kundens kontoudskrift. Af denne årsag kan det være at den fulde beskrivelse er ‘SumUp *Forhandler Forretningsnavn’,  men at kunden kun ser: ‘Sumup *Forh’.

Udbetalings rejse

1. I SumUp app’en kan du se, at transaktionen er blevet gennemført. Bemærk venligst, at transaktionen kun markeres som vellykket, hvis den er blevet autoriseret af banken i realtime. Så snart du ser det grønne flueben påbegynder pengene sin rejse til din bankkonto.
  2. Når du har behandlet en betaling med et kreditkort, sendes informationer fra kortet først til kortets udbyder (Mastercard, American Express, Visa) og derfra til din kundens bank. Hvis betalingen, som du har behandlet, er foretaget med et debitkort, sendes informationen direkte til kundens bank, derfor er sagsbehandlingen hurtigere end når der er tale om transaktioner foretaget med kreditkort. Yderligere er det værd at bemærke, at kortholderens bank bestemmer, hvor hurtigt sagsbehandligen gennemføres.
  3. SumUp modtager midler, trækker transaktionsgebyret fra og sender derefter det udestående beløb. Samme aften modtager du en mail med en rapport vedhæftet over sagsbehandlingen. Du kan til enhver tid gensende rapporten til dig selv fra din konto på sumup.me.
  4. Du modtager midlerne på din bankkonto. Under "reference" på dit kontoudskrift såvel som i sagsbehandlingsrapporten finder du et individuelt PID (udbetalingsID), som du kan bruge til at organisere og allokere dine betalinger. Her er et eksempel på en et udbetalingsID vist på din sagsbehandlingsrapporter:

Bemærk

Din kundes bank såvel som forskellige kortudbydere bestemmer, hvor hurtigt processen, der er beskrevet ovenfor, forløber. Derfor kan det ske, at forskellige transaktioner, der er foretaget på samme dag, udbetales til din konto på forskellige dage.