• Timeline for udbetalinger
  • Følg udbetalinger
  • Udbetalinger på dit kontoudskrift
  • Udbetalinger på din kundes kontoudskrift
  • Udbetalingsforløb

Udbetaling timeline

SumUp behandler dine transationer og overfører derefter pengene (ekskl. SumUps gebyr 2.75%) til din bankkonto så hurtigt som muligt.

Hvis du ikke ønsker at modtage daglige udbetalinger har du også mulighed for at vælge mellem ugentlige og månedlige udbetalinger. Kontakt blot vores kundeservice og så hjælper vi dig med at ændre indstillingerne på din SumUp konto. (support@sumup.dk).

Bemærk

Afhængig af din banks procedurer for sagsbehandling kan det tage op til 3-5 hverdage fra transaktionsdatoen til den dag, hvor pengene figurerer på din bankkonto. Vær venligst opmærksom på, at bankerne kun laver overførsler på hverdage. Yderligere bedes du være opmærksom på, at det for transaktioner foretaget med internationale bankkort (uden for det land, hvor du har registreret din konto) gælder, at det kan tage længere tid end 2-3 hverdage at foretage udbetalingen.

Hold øje med udbetalinger

Så snart en udbetaling er behandlet på din bankkonto modtager du en mail, der indeholder en fuld oversigt over alle de transaktioner, der ligger til grund for udbetalingen.

Efter transaktionen er gennemført figurerer denne på din salgshistorik på din SumUp konto på sumup.me og din SumUp app med detaljerede informationer såsom tidspunkt for transaktionen, transaktions-id, kortinformationer og det trukne beløb. Når en udbetaling er blevet behandlet på din bankkonto forekommer der også et grønt banksymbol med en udbetalingsdato skrevet efter transaktionstiden.

Bemærk

Det grønne banksymbol såvel som udbetalingsdatoen viser dig dagen for udbetalingen gennem SumUp, dvs. dagen hvorpå vi overførte pengene til din bankkonto. Afhængig af din bank kan kan det tage 1-2 dage yderligere før du kan se beløbet på dit kontoudtog. Vær venligst også opmærksom på, at banker kun overfører på hverdage.

Udbetalinger på dit kontoudskrift

Udbetalingerne på dine kontoudskrifter ser sådan ud:

'SumUp Payments Limited - PID123-SUMUP'

PID-nummeret forekommer også på den daglige og månedlige udbetalignsrapport, som vi sender dig på mail. Du kan også finde PID-nummeret i din salgshistorik i SumUp app’en eller på din SumUp konto på sumup.me.

Udbetalinger på kundens kontoudskrift

Generelt gælder det, at beskrivelsen bør se således ud:

‘Sumup *Forhandler Forretningsnavn’

‘Forhandlerens forretningsnavn’ er det forretningsnavn, som du, forhandleren, har angivet i løbet af registeringsprocessen.

Bemærk

SumUp sender beskrivelsen, som den er angivet ovenfor, når en betaling behandles, men det er muligt at din kundes bank forkorter beskrivelsen, når de printer kundens kontoudskrift. Af denne årsag kan det være at den fuldebeskrivelse er ‘SumUp *Forhandler Forretningsnavn’,  men at kunden kun ser: ‘Sumup *Merch’.

Udbetalingsrejse

1. I SumUp app’en kan du se, at transaktionen er blevet gennemført. Bemærk venligst, at transationen kun markeres som vellykket, hvis den er blevet autoriseret af banken i realtime. Så snart du ser det grønne flueben påbegynder pengene sin rejse til din bankkonto.
  2. Når du har behandlet en betaling med et kreditkort, sendes informationer fra kortet først til kortets udbyder (Mastercard, Visa) og derfra til din kundens bank. Hvis betalingen, som du har behandlet, er foretagtet med et debitkort, sendes informationen direkte til kundens bank, hvorfor sagsbehandlingen er hurtigere end når der er tale om transaktioner foretaget med kreditkort. Yderligere er det værd at bemærke, at kortholderens bank bestemmer, hvor hurtigt sagsbehandligen gennemføres.
  3. SumUp modtager pengene, trækker transaktionsgebyret fra og sender derefter det udestående beløb. Samme aften modtager du en mail med en rapport over sagsbehandlingen vedhæftet. Du kan til enhver tid sende rapporten igen til dig selv fra din konto på sumup.me.
  4. Du modtager pengene på din bankkonto. Under "reference" på dit kontoudskrift såvel som i sagsbehandlingsrapporten finder du et individuelt PID (udbetalingsID), som du kan bruge til at organisere og allokere dine betalinger. Her er et eksempel på et udbetalingsID vist på dine sagsbehandlingsrapporter:

Bemærk

Din kundes bank såvel som forskellige kortudbydere bestemmer, hvor hurtigt processen, der er beskrevet ovenfor, forløber. Derfor kan det ske, at forskellige transaktioner, der er foretaget på samme dag, udbetales til din konto på forskellige dage.