Bliv betalt–hvordan virker det?

Udbetalings-tidslinje

SumUp behandler dine transaktioner og overfører midlerne, minus SumUp-gebyret, til din bankkonto så hurtigt som muligt. Den type kort, der bruges, og kortindehaverens bank bestemmer afviklingshastigheden, men generelt sagt tager udbetalingen 3-4 hverdage.

Du kan bestemme udbetalingsfrekvensen. Dine muligheder er daglige, ugentlige eller månedlige udbetalinger.

Spor udbetalinger

Så snart en udbetaling er blevet sendt til din bankkonto, modtager du en e-mail, der indeholder en fuld oversigt over alle transaktioner, der er inkluderet i udbetalingen. Udbetalinger vil blive markeret som SumUp betalinger på dine kontoudtog.

Men du kan også nemt spore en hvilken som helst udbetaling, via dit SumUp Dashboard på sumup.me samt din SumUp App. Derudover modtager du en månedlig rapport med en faktura for dine SumUp transaktionsgebyrer.

Udbetalingsrejse

På din SumUp kortlæser eller App ser du, at en transaktion er vellykket, når den er godkendt af banken. Når banken har godkendt den, vil dine penge straks begynde sin rejse til din bankkonto. Pengene vil ankomme mellem 3-4 hverdage efter en succesfuld transaktion.

Bemærk

Transaktioner foretaget med internationale bankkort kan tage mere end 3 hverdage at blive udbetalt afhængigt af den udstedende bank.