SumUp Air: Fejlfinding - En trinvis guide

Hvis du oplever problemer med at forbinde din kortlæser til din smartphone / tablet, er du kommet til det rigtige sted. I denne artikel hjælper vi dig gennem fejlsøgning af din Air Kortlæser, så du hurtigt kan komme tilbage til dit salg.

Tjek venligst først denne artikel for at se, om din enhed er kompatibel med SumUp Air Kortlæseren.

* Bemærk: Tjek venligst regelmæssigt, om du har den seneste version af SumUp Appen.

Opdater SumUp Appen
For iOS-brugere For Android-brugere
  1. Gå til App Store.
  2. Klik på "Opdateringer" nederst til højre.
  3. Find SumUp Appen på listen, og klik på knappen "Opdater" ved siden af den. Hvis du ikke kan finde SumUp Appen på listen, er din app allerede opdateret.

En trinvis vejledning

For at starte fejlsøgningen skal du lukke SumUp Appen på din enhed. Og sørg for, at din kortlæser ikke oplader.

Trin 1: Nulstil din Air Kortlæser

1. Sluk din kortlæser.
  2. Hold nu tænd / sluk-knappen på din kortlæser nede i ca. 10 sekunder. På skærmen bør du se "Hold for BT". Derefter vises en anden besked "Release for BT".
  3. Slip tænd / sluk-knappen, når du hører et bip. Nu er Bluetooth-chippen i din kortlæser nulstillet.

Trin 2: Sluk Bluetooth på din smartphone / tablet

1. Åbn indstillingerne for din smartphone / tablet.
  2. Klik på enhedstilslutning eller Bluetooth-forbindelse.
  3. Tjek her, om kortlæseren er vist på Bluetooth-listen.
    • Hvis det er tilfældet, skal du fjerne læseren fra denne liste.
    • Hvis der ikke vises nogen SumUp-enhed her, skal du slukke for Bluetooth på din smartphone eller tablet. Behold Bluetooth-forbindelsen deaktiveret i mindst 10 sekunder for at sikre, at alle forbindelser er deaktiveret. Tænd den derefter igen.

Trin 3: Tilslut din Air Kortlæser manuelt

1. Åbn SumUp Appen og log ind med din SumUp e-mail og adgangskode.
  2. Tryk på indstillingssymbolet i nederste højre hjørne (iOS) eller menusymbolet øverst til venstre (Android).
  3. Åben "Betalingsmetoder" / "Vælg din kortlæser" og vælg din kortlæser for at starte installationsprocessen.
  4. Hvis du har en SumUp Air, bedes du bekræfte parringsanmodningen på din smartphone / tablet og sørg for, at de sidste 3 cifre, der vises på skærmen, svarer til de sidste 3 cifre i kortlæserens serienummer. Tryk på "Tilslut".
  5. Du skal muligvis bekræfte forbindelsen ved at trykke på det grønne flueben i Air Kortlæseren.
  6. Forbindelse vellykket!

* Bemærk: I det sjældne tilfælde, at du ikke kunne tilslutte din kortlæser, skal du gentage trin 3.

Din enhed bør være tilsluttet nu, men hvis du stadig oplever forbindelsesproblemer, er der nogle få trin, der kan hjælpe dig:

Trin kun for Android: Slet Bluetooth-cache
  1. Åbn smartphone eller tablet indstillinger.
  2. Søg efter "Apps" / "Applikationer" / "Apps & notifikationer" / "App Manager".
  3. Vælg "Liste med alle apps" / "Vis alle apps" / "App Info".
  4. Tryk på valgmuligheder (angivet med point / stripes / mere / gearwheel) og vælg "Vis system apps" eller noget lignende.
  5. Find appen "Bluetooth" / "Bluetooth frigørelse" og klik på den.
  6. Tryk på "Slet data" eller åben "Opbevaring" / "Hukommelse", og klik derefter på "Slet data" / "Fjern data".
Trin 4: Slet SumUp Appen
For iOS-brugere For Android-brugere
  1. På din startskærm tryk let på SumUp App-ikonet, indtil det begynder at ryste, og derefter vises et "X" i øverste venstre hjørne af appen.
  2. Klik nu på "X" og bekræft sletningsprocessen ved at klikke på "Slet".
Trin 5: Sluk din smartphone / tablet

Sluk din smartphone / tablet. Ved at gøre dette genstarter Bluetooth-chippen i din enhed automatisk, når du tænder din smartphone / tablet igen, hvilket kan afhjælpe det forbindelsesproblem, du oplever.

Trin 6: Geninstaller SumUp Appen
For iOS-brugere For Android-brugere
  1. Gå til App Store og klik på "Søg" i menulinjen nederst.
  2. Indtast "SumUp" i søgefeltet og tryk på "Søg".
  3. Klik på knappen "Hent" ved siden af ikonet, og din iPhone / iPad vil downloade SumUp App.

Nu åbner du SumUp Appen som du plejer og logger ind med din email og adgangskode. Prøv venligst at tage en kortbetaling igen for at se, om din kortlæser er forbundet til din enhed.

Batteriniveau

Et lavt batteriniveau kan forårsage problemer med tilslutning. Derfor anbefaler vi, at du oplader din kortlæser. Du kan oplade SumUp Air kortlæseren med Micro USB-kablet, der følger med i pakken. Du skal blot slutte det til en strømforsyning eller en computer.

Batteriniveauet vises på kortlæserens display samt gennem de blå LED'er nederst på læseren. For at se batteriniveauet, tryk på tænd / sluk-knappen og slip den hurtigt igen. Afhængigt af din kortlæsers batteriniveau vil LED'erne lyse. En LED svarer til ca. 25% batteriladning.