Tilslut til en printer

1. Hvis det er nødvendigt, skal du deaktivere iOS-tilstanden på printeren ved at følge producentens anvisninger.

2. Aktiver Bluetooth på din mobilenhed.

3. Åbn SumUp Appen, klik på profilikonet i hjørnet af skærmen, og vælg "Udskrivning".

4. Sørg for, at "Printer aktiveret" er slået til.Appen scanner automatisk efter printere, hvis den er det.Tryk på "Printer" nedenfor for at scanne manuelt.

5. Vælg den printer, der skal tilsluttes.Hvis der anmodes om en pinkode, skal du indtaste 0000.

6. Tryk på "Udskriv testside" for at kontrollere forbindelsen.

Du kan som alternativ også bruge et USB-kabel til til at oprette forbindelse til printeren, eller du kan forbinde printeren og din wi-fi-router med et Ethernet-kabel.Derefter skal du blot vælge printeren i appens printerafsnit.

Vælg dine printerindstillinger

Du kan enten vælge at udskrive kvitteringer for hver transaktion ved at aktivere automatisk udskrivning, eller du kan vælge kun at udskrive udvalgte kvitteringer.

1. Tryk på profilsymbolet i øverste hjørne af SumUp Appen.

2. Tryk på "Udskriver".

3. Aktiver "Udskriv altid kvitteringer" for automatisk at udskrive alle kvitteringer, eller deaktiver funktionen for selv at vælge hvilke kvitteringer, du vil udskrive.

Begynd at udskrive kvitteringer

Når du har oprettet forbindelse, kan du udskrive kvitteringer, mens du tager imod betalinger, eller du kan genudskrive kvitteringer fra tidligere transaktioner.