Hvis du er nysgerrig efter garantien, som SumUp tilbyder på sine kortlæsere, eller spekulerer på, hvad de skal gøre, hvis din enhed bliver deaktiveret, skal du læse følgende artikel.

Blokeret enhed

For at bevare din kortlæsers sikkerhed er den udstyret med sikkerhedsmekanismer, der permanent deaktiverer enheden, hvis den udløses. Mekanismerne kan aktiveres ved hjælp af en ekstern kraft eller slag, såsom at tabe dem på jorden. Vær venlig at håndtere din læser med omhu for at undgå at udløse sikkerhedsmekanismerne, da den ikke længere kan bruges, når de er sat i gang.

Hvis dette sker, vises meddelelsen "Enhed blokeret" på din kortlæserens skærm, og din enhed skal udskiftes. I dette tilfælde bedes du kontakte vores supportteam .

Garanti

SumUp garanterer, at kortlæseren ved levering og i en periode på tolv (12) måneder fra leveringsdatoen skal være fri for materielle defekter i design, materiale og udførelse i overensstemmelse med de gældende lovbestemmelser.

SumUp er ikke ansvarlig for at yde nogen garanti for kortlæser i følgende tilfælde: (i) Hvis kravet opstår senere end tolv (12) måneder efter leveringsdatoen; (ii) hvis læserens SIM-kort er blevet fjernet; (iii) hvis kortlæseren er åbnet eller forstyrret på nogen måde; (iv) hvis manglerne skyldes forhandlerens forkert brug af kortlæseren; og (v) i tilfælde af "NTF" (ingen problemer fundet).

Derudover gælder de juridiske bestemmelser.