Se venligst nedenstående artikel for at få oplysninger om garantien SumUp tilbyder på sine kortlæsere, og hvad man skal gøre, hvis sikkerhedsmekanismen på din SumUp-kortlæser deaktiverer din enhed.

Blokerede enheder

Din kortlæser er forsikret mod ekstrem manipulation gennem tekniske sikkerhedsmekanisker. Vær venligst omhyggelig i din omgang med kortlæseren. Undgå voldsomheder og hårde stød (lad den f.eks. ikke falde på jorden), for at undgå, at de omtalte sikkerhedsmekanismer aktiveres utilsigtet. Hvis disse mekanismer udløses, gøres enheden ubrugelig. Skulle dette ske kommer notitsen “INVALID BPK” (Air) frem på din kortlæsers display. I det tilfælde skal din enhed udskiftes. Kontakt I den forbindelse vores kundeservice (support@sumup.dk).

Garanti

SumUp garanterer at kortlæseren er fri for defekter i design, materiale, håndværk ved levering og skal være fri for sådanne i en periode på 12 måneder efter leveringsdatoen og derudover, at den er i overenstemmelse med gældende lovgivning.

SumUp er ikke ansvarlig og er ikke pålagt at yde garanti på kortlæsere hvis: (i) der opstår problemer mere end 12 måneder efter leveringsdatoen; (ii) defekten er en konsekvens af uhensigtsmæssig brug af kortlæseren; og (iii) i tilfælde af, at der ikke kan findes nogle fejl på kortlæseren.

Yderligere: Retforeskrifterne gør sig gældende.