Aktivering via SumUp konto på sumup.me

For at få adgang til din personlige SumUp konto på sumup.me og aktivere din konto, skal du logge ind her med den mail-adresse og den adgangskode, som du har registreret dig med.

Efter du er logget ind, kommer der en notifikation frem øverst i din browsers vindue, der beder dig om at aktivere din konto.

Klik venligst på “Aktiver” og indtast dit mobilnummer i det relevante felt. Inden for nogle sekunder modtager du en SMS med en aktiveringskode på 4 cifre. Indtast koden i feltet og klik på “Bekræft kode”.

Så er du klar! Din SumUp konto er nu aktiveret og du kan begynde at modtage betalinger.

Hvis du forresten er interesseret i alle de smarte funktioner, som din SumUp konto har, så kig på sumup.me. Her er en oversigt.

Aktivering via SumUp app’en

Hvis du ønsker at aktivere din konto via SumUp app’en, så åbn app’en på din smartphone eller tablet. Hvis du ikke har downloadet app’en endnu, så finder du her en lille guide, der viser, hvordan du downloader SumUp app’en.

Log nu ind ved hjælp af den mailadresse og den adgangskode, som du har registreret dig med. Når du er logget ind på din konto, kommer der et vindue frem, der beder dig om at aktivere din konto.

Indtast venligst dit mobilnummer i det relevante felt og tryk på “Anmod om kode”. Indenfor nogle få sekunder modtager du en SMS med en 4-cifret aktiveringskode. Indtast koden i feltet og klik på “Bekræft kode”.

Din SumUp konto er nu blevet aktiveret og er klar til at modtage betalinger.