Hvordan aktiverer du din SumUp-profil

1. Log ind på SumUp Appen. Hvis du endnu ikke har aktiveret din profil, bliver du bedt om det nu.

2. Indtast dit mobilnummer i det relevante felt, og tryk på ”Anmod om kode”.

3. Inden for få sekunder modtager du din aktiveringskode via SMS. Indtast koden i det relevante felt, og tryk på ”Bekræft kode”.

Det var det. Din SumUp-profil er nu aktiveret og klar til at begynde at modtage betalinger.

1. Log ind på din SumUp-profil.

2. Et felt øverst på skærmen beder dig om at aktivere din profil. Klik på “Aktivér“.

3. Indtast dit mobilnummer i det relevante felt, og klik på ”Anmod om kode”.

4. Inden for få sekunder modtager du din 4-cifrede aktiveringskode via SMS. Indtast koden, og klik på “Bekræft kode“.

Det var det hele. Nu er du klar til at begynde at modtage betalinger.

Se vores praktiske oversigt med alle de funktioner, der er indbygget i din SumUp-profil. Eller tag et kig på vores guide til, hvordan du konfigurerer din Air kortlæser og indstiller din 3G kortlæser.

Nu hvor din profil er aktiv, kan du også begynde at sende betalingslinks.