Din SumUp-konto hos sumup.me giver dig en god base for dit regnskab med grafisk analyse og en detaljeret liste over alle dine SumUp-transaktioner. Du kan også administrere dine medarbejderkonti, købe ekstra læsere og tilbehør, henvise dine venner og meget mere.

I denne artikel:

Kontooplysninger

Du kan finde dit kontoområde i rullemenuen øverst til venstre i din SumUp-konto. Her har du 3 valgmuligheder:Account_Details_EN.png

Konto giver dig mulighed for at se dine virksomhedsoplysninger (inkl. dit forhandler ID) og dine personlige oplysninger. Dine virksomhedsoplysninger samt dine personlige oplysninger skal altid være ajourførte, da disse oplysninger bliver brugt til at bekræfte din identitet. Hvis du vil ændre noget, så send en besked til vores Support team.
Du kan også ændre dine bankoplysninger selv.
⇨ Du kan få detaljeret vejledning i artiklen her.

SumUp kan bede dig om at indsende bestemte dokumenter for at verificere din konto. Dokument-fanen giver dig mulighed for at uploade alle ønskede verifikationsdokumenter.
⇨Du kan finde flere oplysninger om officielle dokumenter i denne artikel.

Bemærk

Filen skal være mindre end 10 MB. Hvis filen er større, kan den ikke uploades. Men bare rolig, hvis den er større end 10 MB, kan du sende den til vores Support Team via e-mail.

Udviklere er en speciel side oprettet til vores integrations-partnere, der bruger vores software i deres systemer.

Log ud giver dig mulighed for at logge ud af dit dashboard.

Oversigt

Din oversigt giver dig en nyttig analyse af alle dine transaktioner. Du kan indstille en tidsramme øverst i højre hjørne, og derefter begynder SumUp automatisk at analysere dit salg for de valgte datoer.

• Samlede salgsindtægter og udvikling, der sammenligner dit salg med salget i den foregående periode. Du kan vælge, hvilken optællingsenhed der skal vises — det samlede beløb eller antallet af transaktioner.
  • Grafisk repræsentation af enten dine daglige eller ugentlige transaktioner i den valgte tidsramme. Grafen justeres, alt efter om du vælger "Beløb" eller "Antal". Hvis du holder markøren over hver linje, vil du se en oversigt over alle transaktioner for den pågældende uge eller dag, alt efter hvad du har valgt.
  • Fordeling af transaktioner opdelt i kreditkort, betalingskort og kontantbetalinger i et diagram.
  • Højeste/Laveste salgsindtægt (dag eller uge, afhængigt af hvad der er valgt).
  • Seneste udbetaling til din bankkonto.

Transaktioner

På fanen Transaktioner kan du finde en liste over alle dine transaktioner, du nogensinde har behandlet gennem SumUp.
Her er en dybdegående guide til din salgshistorie.

Vi tilbyder også en række forretnings- og skattemæssige rapporter, som du kan downloade.
⇨ For mere information om, hvordan du skal gøre dette, skal du klikke her .

Derudover kan du også tilbagebetale transaktioner under fanen " Transaktioner " .
⇨ Hvis du har brug for hjælp til det, skal du klikke på her .

Butik

Vores integrerede butik gør det nemt at købe en ekstra kortlæser eller tilbehør. Klik bare på "butik" i menulinjen i venstre side og vælg den ønskede kortlæser eller tilbehør. Indtast derefter en leveringsadresse, vælg en betalingsmetode og bekræft din ordre.

Medarbejdere

Det er vigtigt at bemærke, at kun en person ad gangen kan bruge kontoen, og derfor er det ikke muligt at foretage samtidige betalinger. Du kan nemt løse dette problem ved at oprette medarbejderkonti, så hver af dine medarbejdere samtidigt kan modtage betalinger med deres egen konto. Forskellige konti, en bankkonto: Transaktioner foretaget af dine medarbejdere udbetales til den bankkonto, der er registreret i din hovedkonto. ⇨ Hvis du vil vide mere om medarbejderkonti, skal du klikke på her .

Henvis en ven

Inviter dine venner til SumUp og få en belønning. Du vil ikke være den eneste, der drager fordel - dine henvisninger modtager en rabat på deres kortlæser.

Send en e-mail direkte fra dit SumUp-dashboard på sumup.me , del dit link fra dit dashboard Facebook eller Twitter eller kopier og indsæt dit personlige link.
⇨ For mere info, kig på denne artikel .

Support

Du kan sende os direkte support anmodninger via vores kontaktmenu, som du kan finde under fanen "Support". En support anmodning, der er sendt direkte via din SumUp-konto, gør det muligt for os at samle information hurtigere, og derfor kan vi hjælpe dig hurtigere.

Indstillinger

• Udbetalingsindstillinger giver dig mulighed for at vælge en udbetalingsplan, der bedst passer til dine forretningsbehov: daglig, ugentlig eller månedlig udbetaling. Mere information kan du finde i vores artikel Udbetaling.
  • Udbetalingsrapport-emails  hjælper dig med at holde styr på dine afregninger. Her kan du deaktivere en eller begge muligheder for udbetalingsrapporter (dagligt og månedligt) afhængigt af dine behov.
  • Personlige indstillinger giver dig mulighed for at ændre dit samtykke til behandling og deling af dine personlige data, som vi venligt minder dig om, er forpligtet for at kunne bruge SumUps tjenester. Dette er beskrevet i Vilkår og Betingelser og Fortrolighedspolitik.
  • Skift adgangskode giver dig mulighed for at ændre din adgangskode, hvis du ønsker at gøre det. Du behøver kun at indtaste din nuværende adgangskode såvel som din nye adgangskode. Klik på "Ændr adgangskode" for at gemme dine ændringer. Du vil nu være i stand til at logge ind på dit SumUp Dashboard ved hjælp af dine nye loginoplysninger.