Din SumUp-konto hos sumup.me giver dig en god base for dit regnskab med grafisk analyse og en detaljeret liste over alle dine SumUp-transaktioner. Du kan også administrere dine medarbejderkonti, købe ekstra læsere og tilbehør, henvise dine venner og meget mere.

I denne artikel:

Konto detaljer

Du kan finde dit kontoområde i rullemenuen øverst til venstre i din SumUp-konto. Her har du 3 valgmuligheder:Account_Details_EN.png

Konto giver dig mulighed for at se dine virksomhedsoplysninger (inkl. Forhandler ID) og dine personlige oplysninger. Dine virksomhedsoplysninger samt dine personlige oplysninger skal altid være ajourførte, da disse oplysninger bliver brugt til at bekræfte din identitet. Hvis du vil ændre noget, så send en besked til vores Support team.
Du kan også ændre dine bankoplysninger selv. For en detaljeret vejledning, se denne artikel.
SumUp kan bede dig om at indsende bestemte dokumenter for at verificere din konto. Mere information om officielle dokumenter, kan du finde i denne denne artikel. Dokument fanen giver dig mulighed for at uploade alle ønskede verifikationsdokumenter.

Bemærk

Filen skal være mindre end 10 MB. Hvis filen er større, kan den ikke uploades. Men bare rolig, hvis den er større end 10 MB, kan du sende den til vores Support team via email.

Developers er en speciel side oprettet til vores integrations-partnere, der bruger vores software i deres systemer.

Log ud giver dig mulighed for at logge ud af dit dashboard.

Oversigt

Din oversigt giver dig en nyttig analyse af alle dine transaktioner. Du kan indstille en tidsramme øverst i højre hjørne, og derefter begynder SumUp automatisk at analysere dit salg for de valgte datoer.

• Samlede salgsindtægter og udvikling, der sammenligner dit salg med salget af den foregående periode. Du kan vælge, hvilken optællingsenhed der skal vises — det samlede beløb eller antallet af transaktioner.
  • Grafisk repræsentation af enten dine daglige eller ugentlige transaktioner i den indstillede tidsramme. Grafen justerer, alt efter om du vælger "Beløb" eller "Antal". Hvis du svæver markøren over hver linje, vil du se en oversigt over alle transaktioner for den pågældende uge eller dag, alt efter hvad du har valgt.
  • Fordeling af transaktioner opdelt i kreditkort, betalingskort og kontantbetalinger i et diagram.
  • Højeste/Laveste salgsindtægt (dag eller uge afhængigt af, hvad der er valgt).
  • Seneste udbetaling til din bankkonto.

Transaktioner

Under fanen Transaktioner kan du finde en liste over alle transaktioner, du har behandlet via SumUp. Her er en detaljeret vejledning til salgsoversigten for både SumUp-kontoen og SumUp-appen.

Du kan også sende udbetalingsrapporter og downloade rapporter direkte (Excel eller CSV-format). For mere information om, hvordan du gør dette, klik herog gå til "Gensend udbetalingsrapporter".

Derudover kan du også refundere transaktioner under fanen "Transaktioner". Hvis du har brug for hjælp til det, skal du klikke her.

Butik

Vores integrerede butik gør det muligt at købe en ekstra kortlæser eller tilbehør uden besvær. Klik blot på "Butik" i menulinjen på venstre side og vælg den ønskede læser eller tilbehør. Indtast derefter en leveringsadresse, vælg en betalingsmetode og bekræft din ordre.

Medarbejdere

Det er vigtigt at bemærke, at kun en person ad gangen kan bruge kontoen, og derfor er det ikke muligt at foretage samtidige betalinger. Du kan nemt løse dette problem ved at oprette medarbejderkonti, så hver af dine medarbejdere samtidigt kan modtage betalinger med deres egen konto.

Forskellige konti, en bankkonto: Transaktioner foretaget af dine medarbejdere udbetales til den bankkonto, der er registreret i dit navn.

Hvis du vil vide mere om medarbejderkonti, klik her.

Henvis en ven

Inviter dine venner til SumUp og få en belønning. Du vil ikke være den eneste der gavner - dine henvisninger vil få rabat på deres kortlæser.

Du skal blot sende en email direkte fra dit SumUp dashboard på sumup.me, dele dit link via Facebook eller Twitter eller kopier og indsæt det personlige link. For mere info, kig på denne artikel.

Support

Du kan sende os direkte support anmodninger via vores kontaktmenu, som du kan finde under fanen "Support". En support anmodning, der er sendt direkte via din SumUp-konto, gør det muligt for os at samle information hurtigere, og derfor kan vi hjælpe dig hurtigere. Du kan også finde vores kontaktoplysninger på denne side med et link til vores Support center.

Indstillinger

• Udbetalingsindstillinger giver dig mulighed for at vælge en udbetalingsplan, der bedst passer til dine forretningsbehov: daglig, ugentlig eller månedlig udbetaling. Mere information kan du finde i vores artikel Udbetaling.
  • Udbetalingsrapport-emails  hjælper dig med at holde styr på dine afregninger. Her kan du deaktivere en eller begge muligheder for udbetalingsrapporter (dagligt og månedligt) afhængigt af dine behov.
  • Personlige indstillinger giver dig mulighed for at ændre dit samtykke til behandling og deling af dine personlige data, som vi venligt minder dig om, er forpligtet for at kunne bruge SumUps tjenester. Dette er beskrevet i Vilkår og Betingelser og Fortrolighedspolitik.
  • Skift adgangskode  giver dig mulighed for at ændre din adgangskode. Du skal kun indtaste din nuværende adgangskode samt din nye adgangskode. Klik på "Skift adgangskode" for at gemme dine ændringer. Du kan nu logge ind på dit SumUp Dashboard ved hjælp af dine nye login-oplysninger.