Din SumUp konto på sumup.me giver dig en brugbar analyse af alle dine transaktioner og gode forudsætninger for regnskabsførelse grundet de detaljerede lister, som du finder under salgshistorik og som indeholder alle de transaktioner, som du har gennemført med SumUp. Du kan også kontrollere dine medarbejder-konti såvel som henvise venner gennem din SumUp konto på sumup.me.

Indhold:

• Forside
  • Transaktioner
  • Butik
  • Medarbejdere
  • Support
  • Kontoinformationer

Forside

Din Forside giver dig en brugbar analyse af alle dine transaktioner. Du kan angive et tidsinterval øverst i højre hjørne og derefter begynder SumUp automatisk at analysere dine salg på de pågældende datoer.

• Samlede salgsindtægter og udvikling sammenlign dine salg med salgene i en tidligere periode. Du kan vælge, hvilken tælleenhed, der skal benyttes: samlet beløb eller antal transaktioner.
  • Grafisk præsentation af enten dine daglige eller ugentlige transaktioner inden for et bestemt tidsinterval. Grafen justeres afhængig af, om du vælger ”beløb” eller ”antal”. Hvis du kører musemarkøren over hver del, får du en udspecificering af alle transaktioner på den specifikke dag eller uge afhængig af, hvad du har valgt.
  • Distribution af Transaktioner inddel kreditkort-, debitkort- og kontantbetalinger i et cirkeldiagram.
  • Højeste/laveste salgsindtægter (dag eller uge afhængig af, hvad du har valgt)
  • Sidste udbetaling til din bankkonto

Transaktioner

Under fanen “Transaktioner” finder du en liste over alle de transaktioner, som du har gennemført med SumUp. Her er en dybdegående guide til din salgshistorik for både din SumUp konto og din SumUp app.

Du kan også gensende opgørelser og downloade rapporter direkte (Excel eller CSV format). Klik her for yderligere oplysninger og gå til “Gensend udbetalings-rapport”.

Desuden kan du refundere transaktioner under fanen “Transaktioner”. Hvis du har brug for hjælp, så klik her.

Butik

Er du interesseret i en ny kortlæser eller i at udskifte din opladestation? Intet problem. Vores integrerede shop giver dig mulighed for at købe yderligere kortlæsere uden besvær. Klik bare på “Butik” i menuen i venstre side og vælg hvor mange kortlæsere du ønsker. Indtast din leveringsadresse, vælg betalingsmåde og du er godt på vej til at smidiggøre og effektivisere dine betalingsprocesser og din forretning.

Medarbejdere

Det er vigtigt at bemærke, at kun en bruger kan tilgå kontoen ad gangen og at det derfor ikke er muligt at modtage flere betalinger samtidig. Du kan let omgå denne hurdle ved at oprette en medarbejderkonto, således at hver af dine medarbejdere kan gennemføre transaktioner med hver deres konto samtidig.

Forskellige konti, en bankkonto: De transaktioner, dine medarbejdere gennemfører, udbetales til den bankkonto, der er registreret i dit navn.

Hvis du gerne vil vide mere om medarbejderkonti, så klik her.

Support

Du kan sende os supportanmodninger direkte gennem vores kontaktformular, som du kan finde under fanen “Support”. En supportanmodning, der placeres direkte gennem din SumUp konto, tillader os at samle relevante oplysninger hurtigere og dermed at hjælpe dig hurtigere. På denne side kan du også finde vores kontaktoplysninger med et link til vores support center.

Konto-oplysninger

Du finder dine kontooplysninger øverst i højre hjørne på din SumUp konto. Her kan du vælge  mellem fire forskellige muligheder:

• Konto giver dig mulighed for at se dine forretningsoplysninger (inkl. forhandler-id) og dine personlige oplysninger. Dine forretningsoplysninger såvel som dine personlige oplysninger bør altid være ajour, fordi disse oplysninger bruges til at bekræfte din identitet. Du kan også selv ændre din bankkonto. Besøg denne side for en udførlig guide. Det kan være tilfældet, at SumUp beder om yderligere dokumenter i forbindelse med godkendelsen af din konto. Hvis du har brug for yderligere oplysninger om officielle dokumenter, så tag et kig på henholdsvis denne (UK) og denne (IE) artikel. Du kan let uploade dem under fanen “Dokumenter”. Klik på den tilsvarende boks (e.g. “Legitimation”) og klik derefter på “Vælg filer, der skal uploades”  hvorefter et vindue med alle dine filer kommer frem. Vælg den fil, som du ønsker at uploade, og klik “Åbn”.

OBS

Filen skal være mindre end 10 MB. Hvis filen er større, vil det ikke være muligt at uploade den. Men fortvivl ej – hvis filen er større end 10 MB, så send den til vores kundeservice via mail (onboarding@sumup.dk).

• Indstillinger giver dig mulighed for at ændre din adgangskode, hvis du ønsker det. Du skal kun indtaste din nuværende adgangskode og din ønskede adgangskode. Klik på ”Ændr adgangskode” for at gemme dine ændringer. Det er nu muligt at logge ind på din SumUp konto med dine nye login-oplysninger.
  • Developers er en specialside, der er møntet på de af vores integrationspartnere, der benytter vores software i deres systemer.
  • Log ud er stedet, hvor du logger ud af din konto.