Rediger dine profiloplysninger

Rediger dine virksomhedsoplysninger for at skifte juridisk virksomhedstype, ændre din virksomheds underskriver eller redigere dit firmanavn og adresse.

Skift navn på profilens ejer, og rediger din hjemmeadresse ved at ændre dine personlige oplysninger.

Skift dit telefonnummer og e-mailadresse ved at redigere dine kontaktoplysninger.

Hold din profil sikker ved at opdatere din adgangskode, når det er nødvendigt.

Bliv helt klar

Skræddersy din oplevelse til din virksomheds behov ved at indstille dine præferencer for funktioner som drikkepenge og medarbejderprofiler.