Opdatering af dine virksomhedsoplysninger

Send os en e-mail med dokumentation for din virksomhedstype, og angiv årsagen til ændringen. Vi kan få brug for yderligere dokumentation, men vi bekræfter eventuelle ændringer via e-mail.

Du kan kontrollere dine aktuelle oplysninger i din SumUp-profil ved at klikke på profilmenuen i øverste hjørne og vælge "Profiloplysninger" og derefter "Virksomhedsoplysninger".

Ændring af mine personlige oplysninger

Du kan ændre din hjemadresse og navnet på profilejeren ved at redigere dine personlige oplysninger.