OBS

Dine forretnings- såvel som dine personlige oplysninger bør altid være ajour, da det er disse oplysninger vi bruger til at bekræfte din identitet. For at ændre dine oplysninger, bedes du kontakte vores support team pr. mail på følgende addresse: support@sumup.dk.

Ændre email-adresse

Hvis du ønsker at ændre den email-adresse, der er forbundet med din SumUp konto, skal du sende en mail til vores support team. Send os blot en mail fra den email-adresse, som du har registreret dig med indeholdende den ønskede, nye mail-adresse.

Hvis det ikke er muligt, dvs. hvis du f.eks. ikke har adgangs til din gamle email-adresse, så kontakt venligst vores support team.

Ændre mobilnummer

For at ændre dit mobilnummer, beder vi dig om en kopi af din telefonregning eller et screenshot af din mobiludbyders online portal via mail. Sådanne et dokument skal indeholde dit navn, dit telefonnummer og en dato, der ikke må være over 6 måneder gammel.

OBS

Et ændret mobilnummer har ikke indflydelse på din kortlæser eller dine transaktioner. Vi skal kun bruge dit nummer til vores database.

Ændre adresse

Hvis du ønsker at ændre din adresse, skal du via email sende os en kopi af et af dine kontoudskrifter eller en kopi af en regning med din adresse. Så snart vi har modtaget denne dokumentation, ændrer vi din adresse.

Ændre virksomhedsnavn

For at ændre virksomhedsnavn, skal vi bruge en kopi af det dokument, som du modtog i forbindelse med registreringen af din virksomhed (med det ønskede virksomhedsnavn på). Send venligst en kopi til vores support team via email. Efterfølgende ændrer vi navnet i vores database.

Luk konto

Hvis du ønsker at lukke din SumUp konto, skal du kontakte vores support team, da kun de kan lukke kontoen for dig.