Medarbejderkonti giver dig mulighed for at oprette en separat konto for hver medarbejder.

Fordelen: Du kan kontrollere og analysere hvert salg for hver enkelt medarbejder.

Forskellige konti, en bankkonto: Transaktioner foretaget af dine medarbejdere udbetales til den bankkonto, der er registreret i din hovedkonto.

Medarbejdere har hver et separat login med en separat e-mailadresse og adgangskode. De kan acceptere kortbetalinger og kontrollere deres salgshistorik i SumUp Appen og på dashboardet.

Opret medarbejderkonti

Det er nemt at oprette medarbejderkonti. Bare følg vores vejledning nedenfor:

1. Log ind på din SumUp-konto på sumup.me eller log på SumUp Appen og gå til “Instillinger“.
  2. Vælg “Medarbejder" i menuen.
  3. Klik på “Tilføj“ i øverste højre hjørne.
  4. Indtast en e-mailadresse og en adgangskode. Det bliver din medarbejders login-oplysninger.
  5. Du kan nu vælge at give din medarbejder yderligere tilladelser
  • At kunne se alle kontitransaktioner eller
  • At kunne refundere transaktioner, der er synlige for dem
  • Bekræft det hele ved at klikke på “Tilføj medarbejder“.
  • Du kan deaktivere og genaktivere medarbejderkonti, administrere deres tilladelser og oprette en ny adgangskode når som helst på dashboardet eller i SumUp Appen.

Kontroller en individuel medarbejders salg
    1. Log ind på din SumUp-konto på sumup.me.
    2. Vælg “Transaktioner“ i menuen i venstre side.
    3. Klik på “Medarbejdere“ i den øverste navigationslinje.
    4. Indtast medarbejderens e-mailadresse, og klik på Brug.

For at indsnævre din søgning kan du også vælge dato og tid, betalingsmetode og transaktionsstatus.

Medarbejdere kan ikke logge ind på din SumUp-konto for at se eller ændre dine kontooplysninger. De kan heller ikke tilføje en separat bankkonto — alle afregninger vil blive overført til hovedkontoens bankkonto.

Bemærk: Produktkataloget har samme indstillinger som hovedkontoen. Det betyder, at medarbejderne ikke kan aktivere eller deaktivere produktkataloget og derfor ikke kan tilføje produkter eller kategorier.