Medarbejderkonti

Med medarbejderkonti kan du oprette separate konti til hver af dine medarbejdere. Din fordel: Du kan tjekke og analysere hvert salg for hver medarbejder individuelt.

Forskellige konti, en bankkonto: Transaktioner, der gennemføres af dine medarbejdere bliver udbetalt til den bankkonto, som du har registreret som din primære konto.

Medarbejdere har et separat login til SumUp app’en med en separat mailadresse og adgangskode. De kan modtage kortbetalinger og tjekke deres salgshistorik i SumUp app’en. Medarbejdere kan ikke logge ind på din SumUp konto på sumup.me og ændre dine kontooplysniger. De kan heller ikke tilføje en separat bankkonto – alle betalinger bliver overført til den bankkonto, der er tilknyttet den primære konto.

Yderligere justeres de avancerede indstillinger efter indstillingerne på din primære konto. Den kan ikke slås til eller fra af medarbejdere og de kan ikke tilføje produkter og hylder.

Den primære konto kan se salgshistorikken for hver medarbejderkonto og modtager alle udbetalingsrapporter. Den primære konto har altså en regnskabsfunktion.

OBS

Hvis du vil give din medarbejdere flere rettigheder på deres konti, så kontakt vores support (support@sumup.dk).

Opret medarbejderkonto

Det er super let at oprette medarbejderkonti. Følg blot disse instruktioner:

1. Log ind på din SumUp konto på sumup.me.
  2. Vælg “Medarbejder” i menuen i venstre side.
  3. Tryk på “Tilføj ny medarbejder” øverst i højre hjørne.
  4. Indtast en mailadresse og en adgangskode. Dette er din medarbejders loginoplysninger.
  5. Bekræft ved at trykke på “Tilføj medarbejder”.
  6. Tillykke! Du har netop tilføjet din første medarbejder. Du kan slå medarbejderkonti til og fra.