Henvis en Ven

Kan du lide din SumUp kortlæser? Hold det ikke hemmeligt! Giv dine venner rabat på deres første SumUp-kortlæser ved at dele et personligt invitationslink. Du får også gavn af det, da du får en penge belønning for hver nye SumUp kortlæser der bliver bestilt.

Log ind or at henvise dine venner nu!

1. Hvordan kan jeg henvise mine venner til SumUp?

Det er nemt at invitere dine venner, følg blot vejledningen nedenfor:

DESKTOP MOBIL

1. Log ind din SumUp-konto.

2. Klik på "Henvis en ven" i menuen på venstre side.

3. Kopier dit henvisnings invitationslink og del det via e-mail, Twitter, Facebook, Facebook Messenger eller WhatsApp.

4. Du modtager en bekræftelses email om, at din belønning er blevet aktiveret, når din ven har udfyldt en kortlæserbestilling.

1. Log ind din SumUp App.

2. Tryk på "Konto" øverst til venstre.

3. Vælg indstillingen "Henvis-en-ven" i menuen øverst ved siden af gaveæskeikonet..

4. Kopier dit henvisnings invitationslink og del det via e-mail, Facebook, Facebook Messenger eller WhatsApp..

5. Du modtager en bekræftelses email om, at din belønning er blevet aktiveret, når din ven har udfyldt en kortlæserbestilling.

2. Hvordan ved jeg, hvornår en ven accepterer min henvisning?

Vi sender dig en bekræftelses email, når en ven bestiller en SumUp-kortlæser gennem dit henvisnings invitationslink, da dette vil aktivere din belønning.

3. Hvordan får jeg min belønning?

Din belønning overføres direkte til den bankkonto som er registreret hos SumUp. Belønningen vil blive indbetalt inden for 30 arbejdsdage efter at en ven har gennemført deres ordre for en ny SumUp kortlæser.

4. Kan jeg henvise uden at sende et SumUp henvisnings invitationslink?

Nej, vi accepterer og registrerer kun henvisninger, der sendes til os via henvisnings-linket. Din belønning og din vens rabat kan kun aktiveres via det personlige invitationslink du deler.

5. Udløber henvisnings invitationslinket?

Ja, det personlige invitationslink du sender til din ven, udløber 30 dage efter, at du har delt det med din ven. Mind din ven om at gennemføre deres ordre via dit henvisnings link..

6. Hvor mange venner kan jeg henvise?

Du kan dele dit henvisnings invitationslink med så mange venner som du vælger. Husk dog, at du kun vil modtage en belønning, efter at en ven har gennemført en ny SumUp-kortlæserordre.

7. Kan jeg henvise en ven fra et andet land?

Om en henvisning er tilladt mellem lande bestemmes af valuta. Hvis du er registreret hos os inden for euroområdet, kan du henvise venner fra andre eurolande, da valutaen er den samme. Vi kan i øjeblikket ikke imødekomme internationale henvisninger mellem lande, der bruger anden, ikke-euro valuta.